Biten Kampanyalar > Kazananlar

gamzemehmet | Kazandıklarım Foto Albümü

<< < (54/68) > >>

cilekrecelii:
ben çok merak ediyorum oradaki hediyeyi güle güle kullanın buarada fotoğrafı bekliyoruz  :)

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHAFİF TARİF-İFTAR SOFRASI

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin    Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
bugün banada geldi bundan ama nereden oldugunu bilmiyordum:))

gamzemehmet:
bu paket ramazan ayında gönderilen ilk 50 ramazan sofrasına gönderilmişti.Sizde güle güle kullanın.Nerden geldiğini bilmediğin hediyelerde çok güzel oluyor. :)

gamzemehmet:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben çok merak ediyorum oradaki hediyeyi güle güle kullanın buarada fotoğrafı bekliyoruz  :)

--- Alıntı sonu ---

teşekkür ederim .En kısa sürede diğer gelen hediyelerim ile birlikte fotoğrafını yükeyeceğim.

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu paket ramazan ayında gönderilen ilk 50 ramazan sofrasına gönderilmişti.Sizde güle güle kullanın.Nerden geldiğini bilmediğin hediyelerde çok güzel oluyor. :)

--- Alıntı sonu ---
çok teşekkürler
evet gerçekten tamda ihtiyacım olan bir ürün gelince dahada sevindim ama epey düşündüm nerden geldi diye ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git