Diğer > Serbest Kürsü

ÇAMAŞIR MAKİNESİ

<< < (2/2)

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin teşekkürler, neden full dijital almalıyım açıklık getirir misin?

Benim bu eskittiğim makinem tamamen manueldi ve istediğiim noktaya getirip istediğim yerinden programı başlatabiliyordum. En çok bu özelliğini arayacağım sanırım; şimdikilerde çoğunluk dijital ve programda oynama yapılamıyor. Makinamda kurutma özelliği de vardı ama elektrik faturasını fazla kabarttığı için çok sayılı kullanmışımdır. Tek sorunum haznesi küçüktü...

Önermediğin markalardan ben de mümkün olduğunca uzak duruyorum.

--- Alıntı sonu ---
mekanikle bu devirde uğraşılmaz o sebeple full
dijital dedim bazı markalar ufak ekranlı yarı mekanik yan
üretim vestel markaları mesela onlar işe yaramaz,

sakaryazede:
kesinlikle beyindendir. kontrol kartı yanınca öyle saçmalıyor. bence de samsung alın. parasını hak ediyor. Bir de eskiden Metro Cash & carry marketler satardı. artık orası sadece ucuz seg falan satıyor diye duydum. Ben Metro dan Samsung mağazalarına göre 300-400 tl daha ucuza almıştım.

gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkesinlikle beyindendir. kontrol kartı yanınca öyle saçmalıyor. bence de samsung alın. parasını hak ediyor. Bir de eskiden Metro Cash & carry marketler satardı. artık orası sadece ucuz seg falan satıyor diye duydum. Ben Metro dan Samsung mağazalarına göre 300-400 tl daha ucuza almıştım.

--- Alıntı sonu ---

Samsung'dan çok çok memnunum, yalnız teknik servise yolum düşerse memnun olmaya devam eder miyim, bakın onu bilmiyorum :) Şöyle ki, kendilerine bir kez işim düştü ve birbirinden ilginç cevaplar aldım. Konu da şu, bizim oğlan ayaklanmaya başladıktan sonra çalışan makinenin düğmelerini kurcalamak favorilerinden olmaya başladı. Çocuk kilidini aktifleştirdiğimde, güç düğmesi çalışmaya devam ettiği için makineyi yıkamanın bir yerinde hop kapatıveriyor. Bulaşık makinesinde çocuk kilidi power tulu üzerinde de etkili olmasına rağmen çamaşırda işlemiyor. Kapıyı kilitlemeyi unutmadığım her yıkamada başa sarıyorum ve bu duruma cevapları: MAKİNE ÖYLE ÜRETİLMİŞ :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git