Diğer > Serbest Kürsü

Kampanyalarda Verilen Hediyelerin Durumu

(1/3) > >>

sanko86:
Kampanyalarda Verilen Hediyelerin Durumu

Kampanyalarda istenenler gün geçtikçe artıyor.Nerdeyse tüm sosyal medyayı etiketleyin diyecekler. Buna rağmen verilen hediye örneğin su şişesi oluyor.Bu gibi kampanyalara ilgi göstermeyip,tepkimizi belli ederek daha ilgi çekici, ödülü dişe dokunur  kampanyaların yapılmasını sağlamalıyız.

gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanyalarda Verilen Hediyelerin Durumu

Kampanyalarda istenenler gün geçtikçe artıyor.Nerdeyse tüm sosyal medyayı etiketleyin diyecekler. Buna rağmen verilen hediye örneğin su şişesi oluyor.Bu gibi kampanyalara ilgi göstermeyip,tepkimizi belli ederek daha ilgi çekici, ödülü dişe dokunur  kampanyaların yapılmasını sağlamalıyız.

--- Alıntı sonu ---

Eskiden, forum olarak "kampanyacı" yüzdesinde ciddi bir orana sahiptik. Ancak şu anda benim gözlemim bu oranın bir hayli düştüğü. Yapalım, varım ama çok etkin bir ivme yaratabileceğimizden endişeliyim :/

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanyalarda Verilen Hediyelerin Durumu

--- Alıntı sonu ---

Eskiden, forum olarak "kampanyacı" yüzdesinde ciddi bir orana sahiptik. Ancak şu anda benim gözlemim bu oranın bir hayli düştüğü. Yapalım, varım ama çok etkin bir ivme yaratabileceğimizden endişeliyim :/

--- Alıntı sonu ---

Haklısınız artık katılımlar bile sürekli 1000 ve katları :(

diazem:
Şu beğendim paylaştılar adamı kanser eder zaten.Çekiliş bile olsa altına beğendim  paylaştım yazan iq gurubunu tebessüm ile izliyorum ben.Forumda konusunu açsam bile ben kendi adıma katılmıyorum hoşuma gitmeyen hediye ye.Facebook hesabımı felan kirletemem abuk sabuk şeyler için

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞu beğendim paylaştılar adamı kanser eder zaten.Çekiliş bile olsa altına beğendim  paylaştım yazan iq gurubunu tebessüm ile izliyorum ben.Forumda konusunu açsam bile ben kendi adıma katılmıyorum hoşuma gitmeyen hediye ye.Facebook hesabımı felan kirletemem abuk sabuk şeyler için

--- Alıntı sonu ---
beğendim paylaştım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git