Diğer > Serbest Kürsü
Ekşi Sözlük'e de konu olan Donanımhaber dolandırıcısı-Aman dikkat!
perishan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
anvil:
2 sene önce sanalpazarda birisine 600 tlye ipad mini satmıştım. telefonda görüştük, nedense çok güven vermişti. ilk defa birisine önce ürünü gönderdim, sonra parayı alacaktım. ürünü gönderdim, karadenizde bir şehirdi sanırım. ürünü teslim aldı. sonra kendisine bir türlü ulaşamadım. telefonunu da kapatmıştı. sonra savcılığa verdim ama bir sonuç çıkmadı. gerçi gidip sormadım da savcılığa. çünkü bir ümit göremedim. neyse bunu da burdan şimdi itiraf ediyorum :)
sanko86:
Kayit olun veya giris yapin2 sene önce sanalpazarda birisine 600 tlye ipad mini satmıştım. telefonda görüştük, nedense çok güven vermişti. ilk defa birisine önce ürünü gönderdim, sonra parayı alacaktım. ürünü gönderdim, karadenizde bir şehirdi sanırım. ürünü teslim aldı. sonra kendisine bir türlü ulaşamadım. telefonunu da kapatmıştı. sonra savcılığa verdim ama bir sonuç çıkmadı. gerçi gidip sormadım da savcılığa. çünkü bir ümit göremedim. neyse bunu da burdan şimdi itiraf ediyorum :)
--- Alıntı sonu ---
Arada hayır hasenatta lazım :) Geçmiş olsun diyelim.
Smile:
Genelde eski tarihli veya referanslı üyelikleri ele geçirerek bu işlemleri yapıyolar. O yüzden kazıklanacağına imkan bile vermiyor kimse. Daha ne hikayeler var dolandırılmayla ilgili.
Bu olayı da okumanızı tavsiye ederim, burda çoğu kişinin başına gelebilir.
sanko86:
Kayit olun veya giris yapinGenelde eski tarihli veya referanslı üyelikleri ele geçirerek bu işlemleri yapıyolar. O yüzden kazıklanacağına imkan bile vermiyor kimse. Daha ne hikayeler var dolandırılmayla ilgili.
Bu olayı da okumanızı tavsiye ederim, burda çoğu kişinin başına gelebilir.
--- Alıntı sonu ---
Bu benim çok dikkatimi çekmişti.Adamlar tam çakal.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git