Diğer > Görüş ve Öneriler

Destek İsteme Kriterleri

<< < (10/12) > >>

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende mesaj sayısı 0 olan üyelerin özelden destek istemelerindeki amacı anlayamıyorum :)

--- Alıntı sonu ---

Aynen. Bu yazıları okuyosanız boşa gönderiyosunuz haberiniz olsun...  ;)

--- Alıntı sonu ---

aynen öyle ;D

jade:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende mesaj sayısı 0 olan üyelerin özelden destek istemelerindeki amacı anlayamıyorum :)

--- Alıntı sonu ---

Aynen. Bu yazıları okuyosanız boşa gönderiyosunuz haberiniz olsun...  ;)

--- Alıntı sonu ---

aynen öyle ;D

--- Alıntı sonu ---

bencede öyle :D

esmaaaaam:
bende yeniyim burda pek fazla bilmiyorum kuralları msn imi bi açtım birsürü destek isteme mesajı gelmiş bende istedim bi kaç kişiden yasak mesajı aldım ben nerden destek isteyebilirim
bu arada sadece ömrümde bir kampanyaya katıldım kaybedersem çok üzülürüm

ozlemce108:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende yeniyim burda pek fazla bilmiyorum kuralları msn imi bi açtım birsürü destek isteme mesajı gelmiş bende istedim bi kaç kişiden yasak mesajı aldım ben nerden destek isteyebilirim
bu arada sadece ömrümde bir kampanyaya katıldım kaybedersem çok üzülürüm

--- Alıntı sonu ---
özel msjla destek isteyebilirsin. oy veren verir. ama forumdaki konularda destek konuları hariç destek istemek,destek için link vermek yasak. destek konularında da  şartları taşıyorsan sadece moderatör arkadaşlar senin için konu açabiliyor.

awelya:
bende size katılıyorum yeni üyenin destek istemesi biraz abes,
belki sadece destek amaçlı siteye kayıtta olan olabilir
yalnız şuda var yalnışım olursa beni düzeltin lütfen, o zaman yeni üyelerden neden destek isteniyor?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git