Diğer > Görüş ve Öneriler

Destek İsteme Kriterleri

<< < (8/12) > >>

jade:
şimdiye kadar oy isteyen kimseyi geri çevirmedim ama oyda istemedim ihtiyacı olana tabi mesajlarına ve aktif olma durumuna bakarak destek olabilirim başta medilayn ve balpötüşüne tam destek benden  :)

neron54:
Mesaj sınırını artıtrmak çözüm değil.Aynı mesajı inatla tekrar tekrar gönderen arkadaşlar var. Mesaj sayısının artması bu gibi kişilere yarayacaktır. Zaten nerede durması gerektiğini bilen biri mesaj sayısını en ekonomik şekilde kullanabilir. Ama dediğim gibi mesaj sınırı yükselirse  aynı mesajı 3 kez gönderen 5 kez gönderecek,karşısındakini rahatsız etme gibi bir korkusu olmadığı olmadığı için yine aynı yönteme devam edecektir.

balpötüşü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdiye kadar oy isteyen kimseyi geri çevirmedim ama oyda istemedim ihtiyacı olana tabi mesajlarına ve aktif olma durumuna bakarak destek olabilirim başta medilayn ve balpötüşüne tam destek benden  :)

--- Alıntı sonu ---

canım sen zaten eminimki kimseyi geri çevirmezsin.ama benim adımı özellikle zikretmen ayrı mutlu etti beni.gönlü güzel arkadaşım benim :-* sen ve senin gibi düşünen herkese oy veririm,yardımcı olurum ha illa karşılıkda beklemem yeterki sömürü olmadığını hissedeyim ;)bitanesin canım benim :-*

ozlemce108:
destek istemeden en az 1 hafta önce yeni kampanya açmıs olmak bana çok saçma geldi

burcu84:
1 hafta önce mi olmuş şimdide bencede saçma ben bi kaç kişiye destek oluyorum artık ben destek konusu açamadıktan sonraa herkese neden vereyimki destek vermem olur biter eski kampanyacı olarak destek isteyemiyosak yeni gelen bi üye konu açsın destek istesinn ne güzell valla ...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git