Diğer > Görüş ve Öneriler

Destek İsteme Kriterleri

<< < (6/12) > >>

kamile44:
arkadaşlar ben formda çok aktif bir üye olmama rağmen bana destek çıkılmıyor neden

whitepixie:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben formda çok aktif bir üye olmama rağmen bana destek çıkılmıyor neden

--- Alıntı sonu ---

sana öyle geliyordur kamilecim neden destek olmuyalım :)

kamile44:
teşekkür ederim yanlış anlattım moderatörden destek istemek lazımmış ben destek bölümü için yazıyorum olmuyor direk destek bölümündende destek istemek yasakmış.benim üye statülerim destek istemeye uygun ama olunmuyor yinede

toprakhaktan:
arkadaşlar bir ricam var bu konu ile ilgili o yuzden buraya yazıyorum. Özel mesajla destek isteyenler lütfen kime mesaj atııklarını bir kenara yazsınlar ve aynı gun içinde tekrar mesaj atmasınlar . Lütfen dikkat edin buna.

medilayn:
destek alınabildiği sürece bence destek alınabilmeli yeni üyelerin 0 mesajı var ise tabiki destekte olmuyor sadece siteden faydalanıyorsa sizde vermezsiniz.Artık yazılsa iyi olur bende birçok kişiye arka arkaya 2 tane gönderdiğim olmuş olabiliyor insanlık halidir normaldir.Birde kampanyalar için 1 hafta öncesi konu şartı çok enteresan bunun için başka sitelerimi gezicez googleye yazıverince şıp diye çıkmıyor en azından bu 3 gün olarak değiştirilebilir .1 haftalık yarışma olsa destek isteme imkanı olmuyor o zaman.Zaten kampanya oluyor adı üstünde açılmasının ne zararı olabilir ki konu açma kriteri illaki tarihten önce olmasına gerek yok aç bana şimdi 10 tanede diyebilirsiniz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git