Diğer > Görüş ve Öneriler

Destek İsteme Kriterleri

<< < (3/12) > >>

balpötüşü:
birde yeni moda 3-5 üyelik açıp aynı linklere oy istemek oldu.hele bir tanesi var kolera senin dediğin o sanırım her sitede var o şaka gibi ;D

banban:
2-3 üyelik açan mı var :)) ehehehe.... ne komik milletiz ya :))

diazem:
Kısaca soyluyorum arkadaşlar destek olmayın bu tarz kişilere.Forumda aktif olmayan kişilere kesinlikle destek olmayın.Tanımıyorsanız eger profilden mesaj gönderemesini engelleyebilirsiniz.Şikayetler boy boy geliyor zaten şu ara sizlerden bizde listesini yapıyoruz.Global Arkadaşlarla yakında ufak çaplı operasyon yapıcaz.Bu arada aynı anda farklı isimlerde güme gidebilir.Sonradan burada isim edinmiş nicki banlanabilir cunku aynı bilgisayardan açanlarında arada banlanma durumu olacak.

ufoskop:
Açık seçik kurallarda yazmadığınız birşey için üyeleri banlamak bana göre keyfiyete girer.Forum kurallarında bu türden bir olay için kimsenin banlanacağı yazmıyor.Haa olay doğrumu bence de yapılan yanlış birşey ama bu durumun da bir an önce forum kurallarına eklenmesi lazım.Ekliyse de ben duyurular kısmındaki kurallarda göremedim.

diazem:
Açık seçik defalarca uyardık ve sonuç olarak açık seçikde diyeyim ufuk forumda aktif kişilere yönelik uygulama değil zaten bu.Şikayetleri görsen uyelerden gelen anlarsın zaten sende.Ayrıca sende destek istiyorsun ama aktif oldugun için seni şikayet etsede biris diyeceğimiz şudur.Aktif üyedir profilden engellersin olur biter... Küçük bir örnek vermek gerekirse gelen şikayetlerden...

Merhaba.Katıldığım yarışmada bana oy vermenız karşılığında
çekilşle bir kişiye operatör farketmeksizin 50 kontör
hediye edeceğim.oyunuzu verince bana özel mesajla oy
sayısını yazınca kampanyama katılmış oluyorsunuz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git