Bu konu biten kampanyalara taşınabilir artık. 00:00 itibariyle bitti.. 4.000 çekiliş hakkım var eger o telefon bana cıkmazsa camdan asagı atlıycam 
maşallah yememiş içmemiş buna çalışmışsın anlaşılan
inş. çıkar
büyük emek harcamışsın umarım çıkar
Bende baya katılım yaptım ama 4000 tane katıldığını nerden öğrendin saydın mı tek tek
Bir iki de ben katıldım . Bu lg mobile nin müzik yarişmasında klasman biricisi olmuştum bi telefon yollamışlardı dokunmatik. Umarım kazananlar yine forum dan olur bol şanslar...
4000 çok ii bi rakam... 4000 üzeri katılım yapan var mı

? herkese bol şans
merhaba arkadaşlar, bu yarışmaya bende katıldım. Tahminime göre 1000 civarı oy gönderdim. Hayırlısı...
Bende baya katılım yaptım ama 4000 tane katıldığını nerden öğrendin saydın mı tek tek 
Evet tek tek saydım

4.000 sembolik bi rakam 4000'den fazlada olabilir ama ben yuvarlama yapıp 4000 dedim

Sadece kendi adıma değil ailemdeki 4 kişi adınada katıldım. 1. ve 2. gün kendi adıma diğer günler ailemdekiler adına.. Birden fazla kazanma umudumda var yani.. bakalım görücez 29'unda

Katılan diğer arkadaslarada bol şans diliyorum..
4000 üzerii yok sanırım. arkadaş hediyeleri toplar bize ne kalırsa artık
scorpion kardeşim bu yaptığın sitedeki boşluğu doldurmak mı yoksa internet hilesi yapmak mı bunu iyi ayırt etmek gerek. Allah biliyor seni şikayet etmeyi düşündüm. çünkü bunda bir çok arkadaşın emeği ve ihtiyacı var ve sen bunu hileli yollarla gasp ettin. öyle değil mi arkadaşlar.