Biten Kampanyalar > Kazananlar
timsah | Kazandıklarım Foto Albümü
diazem:
Bence hiç takma dostum.. Kıskananlar çatlasın de gec.Ama tahmin etttiğim sitedeyse eger gercektende ayıp etmişler...
logcupasa:
nasıl nereye sikayet ediyolarya :S bırak etsinler timsah onların ayıbı ...
marvin:
işte bu yüzden sanal ortamdaki benzer başka sitelerin özel bi forum kısmı yapmasını anlayışla karşılıyorum. çekememezlik başka bişey değil
timsah:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBence hiç takma dostum.. Kıskananlar çatlasın de gec.Ama tahmin etttiğim sitedeyse eger gercektende ayıp etmişler...
--- Alıntı sonu ---
Tahminin sanırım doğrudur..
Şikayet edilen ilk site MTV.. :)
timsah:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinişte bu yüzden sanal ortamdaki benzer başka sitelerin özel bi forum kısmı yapmasını anlayışla karşılıyorum. çekememezlik başka bişey değil
--- Alıntı sonu ---
Bende ilk başta bu olaya karşıydım ama yaklaşık 3 sene önce özel forumlara girdikçe ve bazı şeyleri öğrendikçe, paylaştıkça ne kadar haklı olduklarını anlamıştım.. Burada bir şeyler paylaşmak zor ama o tarz sitelerde biz her şeyimizi paylaşıyoruz.. Kampanyaları, dostlukları, arkadaşlıkları, hileleri, kazandıklarımız, vs... Neyse boşverin arkadaşlar.. Dediğim gibi ayıplamıyorum ama yaptığı hata kendine olur.. Ben burada bir şeyler yaparken aklıma bu olay gelecektir mutlaka.. ::)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git