Biten Kampanyalar > Kazananlar

timsah | Kazandıklarım Foto Albümü

<< < (3/57) > >>

timsah:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaşallh :) acaba bu kadar hediyeyi ne kadar sürede kazandınız ?

--- Alıntı sonu ---

Yaklaşık 3-4 yıldır kampanyalarla uğraşıyorum.. Daha ekleyeceğim ve ekleyemeceğim şeyler var.. Eskiden liste tutuyordum ama bıraktım.. Liste uzayıp gidiyor.. ;)

timsah:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanlaşıldı şimdi niye gloria kahve kartlarının tükendigi....şaşırdımmm  :o :o

--- Alıntı sonu ---

O olayla benim bir alakam yok.. ;) Bunlar ilk çıktığı günlerden beri devam eden kuponlar.. (30 puandı o zamanlar) Toplamda 100 kahve kuponunu geçmemişimdir daha..

janeozlem:
yaa o kırmızı tshirtü istiyorum :) bana satsana. nek adara satarsın:)?

timsah:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa o kırmızı tshirtü istiyorum :) bana satsana. nek adara satarsın:)?

--- Alıntı sonu ---

Bugüne kadar kazandığım hiç bir hediyeyi satmadım.. Sadece eşe dosta hediye ettim.. O T-Shirt'leride eşime kazandım ve o giyiyor.. Siyah, Beyaz ve Kırmızı çeşitlerinin hepsi mevcut..

diazem:
Tişort diyince banada Nike Türkiye forması cıktı saolsunlar xxl gondermişler.Hatun aldi bende dursun sen bunu verirsin şimdi birine diye:)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git