Diğer > Görüş ve Öneriler
Açtığım Konular
diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinseni naptırdığımı anlayamadım :D
ama ben silinince neden silindi demedim başkası aynı konuyu açınca madem silinecek bişeydi o niye silinmedi dedim
--- Alıntı sonu ---
Ya bizde insanız :D Maalesef herkonuyu takip edemiyoruz o yüzdenden aynı konular açıldığında sizden bekliyoruz moda bildir seçneğini.Ancak o şekilde sizler sayesinde yapıyoruz bir çoğunu..
gülmerşen:
ay yine anlatamadım ki
ben açtığım da öyle bi konu yoktu hemen silindi bikaç gün sonra aynı şekilde başkası açtı silinmedi yani eş zamanlarda açılmadı öyle bir karışıklık olacağını sanmıyorum
diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinay yine anlatamadım ki
ben açtığım da öyle bi konu yoktu hemen silindi bikaç gün sonra aynı şekilde başkası açtı silinmedi yani eş zamanlarda açılmadı öyle bir karışıklık olacağını sanmıyorum
--- Alıntı sonu ---
Pardon o zaman :)
gülmerşen:
ya öyle alınmadım pek ama yine de kim yaptıysa yakıştıramadım çok ayıp hiç şık bir hareket değil :o :o :o :o
ysr86:
Genelde tekrar açılan bir konu haber verilmeden silinir. Bunun için lütfen hesap sormayın çünkü herkese tek tek haber vermek mümkün olmuyor. Ancak farklı bir sebeple silinirse o zaman haber vermeye özen gösteriyoruz.
asiceylan, senin konunun silinme sebebini bilmiyorum. Bahsettiğin konu linkini bana yollayabilirmisin. Bi inceleyeylim.
Kimsenin kırılmasını istemeyiz ama böyle hesap sorar gibi konuaçarsanız o zaman pekte sıcak yaklaşmayız. deli_kovboy size söyleyeceğim tek şey konu açarken arama fonksiyonunu kullanarak var olup olmadığını kontrol edin. Konularınızla ilgili raporlar zaten açık olan bir konu olduğu yönünde. Doğal olarakta moderatörümüz görevini yapmış.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git