Diğer > Serbest Kürsü

forum hesabımı nasıl kapatabilirim?

<< < (2/6) > >>

detective:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSebebiyle beraber admin e bir mesaj atın. Kendiniz silemezsiniz.

--- Alıntı sonu ---

Admine nasıl ulaşabilirim?

erteb:
Iletierim-ileti gonder- kime kısmına admin yazın, mesajınızı yazıp yollayın.

detective:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinIletierim-ileti gonder- kime kısmına admin yazın, mesajınızı yazıp yollayın.

--- Alıntı sonu ---

Teşekkürler

eyefive:
arkadaşın dedektiflik görevi bitti galiba. üye olalı 10 gün olmuş ayrılıyor forumdan  :D tabiki espri yapıyorum  ;D forumdan sıkılmış olsa gerek.tabi bundan 10 sene kadar önceki forum hali olsaydı gitmek istemezdi  :D

detective:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşın dedektiflik görevi bitti galiba. üye olalı 10 gün olmuş ayrılıyor forumdan  :D tabiki espri yapıyorum  ;D forumdan sıkılmış olsa gerek.tabi bundan 10 sene kadar önceki forum hali olsaydı gitmek istemezdi  :D

--- Alıntı sonu ---

Evet çünkü hiç bir şey yok forumda herkes kendisini düşünüyor soru soruluyor cevap veren yok sanki herkes kendi başına çalışıyor gibi ya da başka bir yer var orda konuşuluyor gibi bilmiyorum değişik geldi bana burası diğer forumlara hiç benzemiyor sohbet muhabbet yok

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git