Uzak duruyorum uzak durun derim...
Her çeşit ürün var. Bi bakion göstermelik coğrafya kitabi..Başka yerde ingilizce kitabı... kaç defa geldi hiç yanaşmadım...
Yinede uğraşacak olanlara bol şans....
Herkes VİP ne güzel yaa
banada geliyordu gelmiş daha dorusu .. ben askerdeyim arkadaşım nerden bu yaww
hatta bi kitabı aldık

doğanın harikaları mı ne..
gelen zarfları hiç uraşmıyom bi okuyom oo anca
oltaat hesabı bu yaa.. kesin bi sazan çıkar.. mesela benim birader ..
yanlız adamların stratejisini kıskanmamak elde değil.
gercekten acıklamalarınız için tesekkürler.daha önce kitap geldi geri iade ettim. ama suan yine zarf göndermişler
acıklamalardan anladıgım kadarıyla.göndermemek gerekiyor...saygılar tesekkürler.....
peki acaba bunlar adres ve isim bilgilerine nerden ulaşıyorlar merak ettigim bu benim...
peki acaba bunlar adres ve isim bilgilerine nerden ulaşıyorlar merak ettigim bu benim...
Bır suru yarısmaya gırıp adresımızı bırakıyoruz yarısma sıtelerınden parayla alıyorlardır ...Ayrıca gırdıgımız cogu yarısmadakı bılgıler gelcekte aleyhımıze kullanılabılır yanı rısklı bır ıs yapıyoruz ...+ Cogu tarikat ve grupta cogumuzun bilgisi bulunmaktadır...Ornegin lisede bile 2 ayrı grup sınıf listelerini alıp 1 gun bir yere goturup getiriyorlardı sonradan konusturdugumdada bilgileri istediler deniyordu yanı ad soyad ve bılınen bılgılerle bır yerlere kaydedılıyoruz... kısısel bılgılerımızı coktan kaydetmıslerdır:)
Bır suru yarısmaya gırıp adresımızı bırakıyoruz yarısma sıtelerınden parayla alıyorlardır ...Ayrıca gırdıgımız cogu yarısmadakı bılgıler gelcekte aleyhımıze kullanılabılır yanı rısklı bır ıs yapıyoruz ...+ Cogu tarikat ve grupta cogumuzun bilgisi bulunmaktadır...Ornegin lisede bile 2 ayrı grup sınıf listelerini alıp 1 gun bir yere goturup getiriyorlardı sonradan konusturdugumdada bilgileri istediler deniyordu yanı ad soyad ve bılınen bılgılerle bır yerlere kaydedılıyoruz... kısısel bılgılerımızı coktan kaydetmıslerdır:)
hayır arkdaşlar bende ilk kampanyaya katıldım ve evlerine sarı sarı zarflar gelen arkadaşlar iyi hatırlasın muhakkak bir bir form doldurmuşlardır wolsvagen golf kampanyasına katılmak için işte bu işlem adres belirleme işlemi idi wolsvagen golf için hem kendime hemde kardeşime göndermiştim böylece adresleri kayıt ettiler ve evlere içinde bir sürü lüzümsüz kağıtlar bulunan bir zarf gönderdiler sarı rengte ve bu kampanyalara katıla bilmek için kitap siparişi vermezmiz istendi bende kendi adıma verdim sipariş çekiliş yapıldı araba yine bursaya çıktı ikinci çekilişe tekrar zarf geldi sebebide ilk çekilişte kitap siparişi vermiş olmam sipariş vermeyen leri ikinci çekilişe almadılar firma güvenilir bence ama aldığım kitapta kaliteli ama yinede siz bilirsiniz
kargo pttt parasını nasıl buluyorlar herkese gönderiyorlar ben ilgilenmedim
banada zarf geldi,göndermemeli o zaman