Biten Kampanyalar > Kazananlar

asi demir | Kazandıklarım

<< < (14/20) > >>

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bir haftadır yoktum aranızda memlekete gittik. Orada gezerken iki üniversite öğrencisi gelip anket yaptı eşim ister istemez cevap verdi. numaramızı falan aldılar ertesi gün arayıp müjde tatil kazandınız dediler. inanamadık tabi yanlız bir şartımız var afyonda bir termal tesiste tanıtımakatılacaksınız... bizde katıldık ve kuşadası holiday otelde 1 hafta 4 kişilik tatilimizi aldık. seneye gidicez artık... 2010 a kadar geçerli.  Allah sizlere de versin inşallah süper bir duygu ::) ::) ::)

--- Alıntı sonu ---
bizde katılmıştık böyle bir organizasyona malesef fos çıkmıştı gidemedik...

Beyondparadise:
Evet asi devre tatil satmak için yapıyorlar bunu

galaderesi:
Temkinli davranın. Araştırıp soruşturmadan gitmeyin.

diazem:
Ya bende 2 gunde 3 tane kazandm.Aşamları  cıkınca dışarıya cevremizi sarıyor acaip tipler telefon umaramızı felan aldılar önce acemilik ettim verdim direk.Sonraki gece de 2 defa farklı şekilde yok 2000 euroluk katamaran devremulku kazandınız geyigi cıkınca salladım artık.Biri bugun için aktivitelerine gelirsem eşimle beraber 3 gece 4 gunluk tatil istediginiz zaman dedi. Sonra esnafa danıştım uzak durun dediler  bilgilerinizi vermeyin daha önce bu tarz olaylar yaşandı denetimsizlikten bunlar türedi dediler.

Telefonla arayıp kazandınız derlerse fazla tınlamayın dediler.İşin ilginci elimde tatil kuponuda var  cekiliş kuponuda... Arıollar ama artık yanlış ad soyad veriom numara yanlış diorum..

Eşimle acaba neden bunlar bize gelio derken elimizde takılı hersey dahil tasmalarından oldugunu farkettik.Oranın yerlisi olanlara yanaşmıyorlar..

asi demir:
acımasız gerçekler tişörtü kazanmışım mail geldi var mı başka gelen :D :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git