Diğer > Serbest Kürsü
yatırım için yardım
drifter:
abilerim ablalarım..
böyle diyorum çünkü hem yaş hemde tecrübe olarak bi çoğunuzun benden büyük olduğunu düşünüyorum.Ben öğrenciyim ve 10bin lira kadar birikimim var. Türk lirası giderek değer kaybediyor ve ben bu parayı değerlendirmek istiyorum neler yapabilirim yardımcı olur musunuz
ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinabilerim ablalarım..
böyle diyorum çünkü hem yaş hemde tecrübe olarak bi çoğunuzun benden büyük olduğunu düşünüyorum.Ben öğrenciyim ve 10bin lira kadar birikimim var. Türk lirası giderek değer kaybediyor ve ben bu parayı değerlendirmek istiyorum neler yapabilirim yardımcı olur musunuz
--- Alıntı sonu ---
yatırım konusunda kimseden fikir almanızı önermem. eğer neyin kazandıracağı bilinseydi bu işin uzmanları tv'lerde dergilerde maaşlı çalışmazlardı. peki ne yapayım derseniz: araştırın ve kendi bildiğinizi yapın. sizin paranızı en iyi siz korursunuz.
drifter:
haklısın hocam da bilmiyorum ki :) galiba böyle bi durum da en iyi yatırım hiç birşey yapmamak :D
klewx:
küçük birikimin en iyi ve sağlam adresi % 13
faizle Odeabank oksijen hesap günlük faiz
İşler istenilen an para çekilir ve yatırılır,
rebellionnn:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinküçük birikimin en iyi ve sağlam adresi % 13
faizle Odeabank oksijen hesap günlük faiz
İşler istenilen an para çekilir ve yatırılır,
--- Alıntı sonu ---
Odebank Oksijen hesapta 3000TL'lik kısıma faiz verilmiyor.
10.000 TL'lik bir yatırımın %30una faiz verilmiyor demektir yani %9,1 faize denk gelir.
Bu sebeple CepteTeb Vadeli hesabı ve ya EnPara vadeli hesabı öneriyorum %11,25 faiz oranıyla. (Oksijen hesaba göre dezavantajı ise minimum 32 günlük açılabilmesi)
%11,25 oranla 10.000 TL için ayda 83,8 TL faiz alırsınız. Bununla birikiminizin elflasyon karşısında erimesini bir nebze önlersiniz. Daha büyük karlar için benim verebileceğim yatırım tavsiyesi yok, hepsi risk içerir.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git