Diğer > Serbest Kürsü
Nümizmatik TV
eyefive:
bu admin tam benim kafada. resimli videolu yarışmalara katılmaz.kendini deşifre etmeyi sevmez :D yıllardır youtube kanalı açmak ister sonunda karar verir ama popüler olmayacak şeylerle uğraşır durur :D
( ben onu bile yapamadım açamadım daha :D )
admin:
İlk kanalda sesim de yoktu da ikincide mecburen sesimi deşifre ettim :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbu admin tam benim kafada. resimli videolu yarışmalara katılmaz.kendini deşifre etmeyi sevmez :D yıllardır youtube kanalı açmak ister sonunda karar verir ama popüler olmayacak şeylerle uğraşır durur :D
--- Alıntı sonu ---
sanko86:
Kayit olun veya giris yapinİlk kanalda sesim de yoktu da ikincide mecburen sesimi deşifre ettim :)
Kayit olun veya giris yapinbu admin tam benim kafada. resimli videolu yarışmalara katılmaz.kendini deşifre etmeyi sevmez :D yıllardır youtube kanalı açmak ister sonunda karar verir ama popüler olmayacak şeylerle uğraşır durur :D
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
biz sizi biliyoruz arayan mevlasını da adminini de bulur :)
admin:
Yakın çekim videolar geldi. Paraların üzerindeki gizli yazılar.
Kayit olun veya giris yapin
Etiketlerin arasını illüminati diye de yazdım :P
eyefive:
Kayit olun veya giris yapinİlk kanalda sesim de yoktu da ikincide mecburen sesimi deşifre ettim :)
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
500 e yakın belki daha fazla bestem, şiirim var.sesim güzel olsaydı enstrüman çalabilseydim.türkiye beni konuşuyordu şimdi :D iyi oldu hatırlattığın sesimide gizliyorum ben :D
namaza başlayınca vazgeçtik bu hayalden işin doğrusu bu :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git