Diğer > Serbest Kürsü

Nümizmatik TV

<< < (2/3) > >>

eyefive:
bu admin tam benim kafada. resimli videolu yarışmalara katılmaz.kendini deşifre etmeyi sevmez  :D yıllardır youtube kanalı açmak ister sonunda karar verir ama popüler olmayacak şeylerle uğraşır durur  :D

( ben onu bile yapamadım açamadım daha  :D )

admin:
İlk kanalda sesim de yoktu da ikincide mecburen sesimi deşifre ettim :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu admin tam benim kafada. resimli videolu yarışmalara katılmaz.kendini deşifre etmeyi sevmez  :D yıllardır youtube kanalı açmak ister sonunda karar verir ama popüler olmayacak şeylerle uğraşır durur  :D

--- Alıntı sonu ---

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlk kanalda sesim de yoktu da ikincide mecburen sesimi deşifre ettim :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu admin tam benim kafada. resimli videolu yarışmalara katılmaz.kendini deşifre etmeyi sevmez  :D yıllardır youtube kanalı açmak ister sonunda karar verir ama popüler olmayacak şeylerle uğraşır durur  :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

biz sizi biliyoruz arayan mevlasını da adminini de bulur :)

admin:
Yakın çekim videolar geldi. Paraların üzerindeki gizli yazılar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Etiketlerin arasını illüminati diye de yazdım :P

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlk kanalda sesim de yoktu da ikincide mecburen sesimi deşifre ettim :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

500 e yakın belki daha fazla bestem, şiirim var.sesim güzel olsaydı enstrüman çalabilseydim.türkiye beni konuşuyordu şimdi  :D  iyi oldu hatırlattığın sesimide gizliyorum ben  :D 

namaza başlayınca vazgeçtik bu hayalden işin doğrusu bu  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git