Diğer > Serbest Kürsü

Yeni Çipli Kimlik Kartı Hakkında Başlık

(1/8) > >>

eyefive:
arkadaşlar çıkaranlar.biometrik fotoğraf vss her türlü işlemi yapan anlatabilir.diğer forumları gezmek yorucu oluyor.Burada da bulunsun bu başlık dedim.malum popüler bir konu  :)

balca:
hakikaten ha bir de başımızda bu var...

hutti:
tam da ihtiyacım olan konu:)

eyefive:
benim tavsiyem yaza doğru sıcak havalarda.millet tatildeyken çıkarmanız.şimdi çok yoğunluk var.üstelik birkaç yılda bir yenileme zorunluluğu var. en güncel haliniz resimde olmalı. bazı forumlarda kabul edilmeyen fotoğrafların olduğu yazılıyor.

bazı emniyet müdürlüklerinin yanına kurmuşlar stüdyo.ucuz ve garanti çekim.

ayrıca abd green kart çekilişide biometrik fotoğraf istiyor. her başvuru sezonu kasım ayında bitiyor greencard için. kasım ayına yakın çekilirseniz onada aynı anda katılabilirsiniz

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim tavsiyem yaza doğru sıcak havalarda.millet tatildeyken çıkarmanız.şimdi çok yoğunluk var.üstelik birkaç yılda bir yenileme zorunluluğu var. en güncel haliniz resimde olmalı. bazı forumlarda kabul edilmeyen fotoğrafların olduğu yazılıyor.

bazı emniyet müdürlüklerinin yanına kurmuşlar stüdyo.ucuz ve garanti çekim.

ayrıca abd green kart çekilişide biometrik fotoğraf istiyor. her başvuru sezonu kasım ayında bitiyor greencard için. kasım ayına yakın çekilirseniz onada aynı anda katılabilirsiniz

--- Alıntı sonu ---

greencarda bir kere başvurdum ama olmadı, babamdan ötürü reddedildi galiba

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git