Diğer > Görüş ve Öneriler

Bebek Arabası mı Baston Puset mi?? Yardım

<< < (2/3) > >>

simge87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbebek erkekse eğer kanguru asla kullanamazsınız baston pusette küçükken zor olur

--- Alıntı sonu ---
evet erkek. erkekte neden kullanılamıyor  ???

--- Alıntı sonu ---

erkek bebekler biraz daha hareketli olduğu için durmak istemiyor kanguruda kızlar daha sakin duruyorlar ama ne ben ne arkadaşlarım dünya para verip aldığımız kanguruları kullanamadık ya da en azından almadan önce gidip deneyin derim.

kyigit:
biz ikiz yeğenlerimi hep baston pusetle büyüttük.. ana kucağı da vardı ama çok az kullanabildik ağır olduğu için.. bebek iki tane olunca bizde öncelik pusetin katlandığında bagaja sığabilmesi ve hafif olmasıydı.. tam yatan model olduğu için de ilk aylardan itibaren kullandık diye hatırlıyorum..

nil1299:
ben cocuk arabasını ve ana kucagını bırbırıne  takılır almıstım zamanında coktaa ısımı gordu ama eger arkaya yatmalı olursa hep kullanırsın sonrasında bıraz buyudugunde araba agır gelıyır bastonda almıstım oyuzden

revenge124:
Eğer;
 -hafif bir araç istiyosan
- Çok sık toplu taşıma araçı kullanacak isen
-Katlandığında fazla yer kaplamasın diyorsan
baston araba almalısın( Biz baston araç araç kullandık çok da memnun kaldık)

adige01:
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize. Baston pusetimiz tam yatanlardan değil önü de korumalı değil,elden çıkarabilirsek sanırım ana kucağı takılan bebek arabalarından alacağız...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git