Diğer > Serbest Kürsü
İlk youtube videom. Yorumlarınız benim için önemli
sanko86:
Videolarda çocukların yer alması dikkat çekiyor ama ne kadar doğru tartışılır :)
admin:
Çocuk 2 yaşında, video çekmek için uyumasını beklemem gerekiyor :)
Değil videosu, sosyal medyada fotoğrafı bile yok. Sosyal medya fobisi bizde de ailece olduğundan foto, video eklemiyoruz pek.
Başlık konusunda haklısınız sanırım ikisini birden yazayım. Açıklamaya yazdım ben aslında ama yeterli değil sanırım. Aslında hedef kitlem okuma bilmeden resimlere bakarak tıklayan çocuklar olduğu için başlığı çok önemsememiştim.
nesliyaren:
Başlamak bitirmenin yarısıdır. Bundan sonra her videoda her seferinde geliştireceğinize eminim. Videoları yayına koymadan önce tekrar tekrar izleyerek Ufak tefek detayları siz de yakalarsınız. Tripod şart zaten almışsınız da :) Yolunuz açık olsun. Tutarsa ben de 7 aylık oğlumla yaparım belki ;D
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinÇocuk 2 yaşında, video çekmek için uyumasını beklemem gerekiyor :)
Değil videosu, sosyal medyada fotoğrafı bile yok. Sosyal medya fobisi bizde de ailece olduğundan foto, video eklemiyoruz pek.
Başlık konusunda haklısınız sanırım ikisini birden yazayım. Açıklamaya yazdım ben aslında ama yeterli değil sanırım. Aslında hedef kitlem okuma bilmeden resimlere bakarak tıklayan çocuklar olduğu için başlığı çok önemsememiştim.
--- Alıntı sonu ---
birde adsenseya bağlayın para gelsin :D videolara yazı yazmayı biliyorsanız çok iyi olur.altyazı felan.fontsal efekt. işitme kaybı olan insanlar için ayrıca sosyal hizmette yapmış olursunuz. 2 yaşındaki çocuk konuşur bence :D
admin:
Adsense ekledim. Videoya bir bakayım dedim, trivago reklamı çıktı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git