Diğer > Görüş ve Öneriler
Blog kampanyaları hakkında.
kayserillim:
Son zamanlarda blog kampanyaları oldukça arttı vede ne kadar güvenilir kampanyalar olduğu tartışılır. Çünkü bunların arasında sırf izleyici toplamaya çalışanlarda var ve hediyelerin nasıl vede ne şekilde verileceğide muallakta. Kargo ücretleri konusundada hemen hemen hepsinde net bir açıklama yok.
Diyeceğim öncelikle şu ki, görüntü kirliliğini engellemek için internet kampanyalarının içinde blog kampanyaları olarak alt forum oluşturulsun. Bu forumun moderatörüde tamamıyla açık ve net olmayan blogları yayından kaldırsın veya blog sahibi ile iletişime geçsin.
Sizdede muhtemelen aynı rahatsızlık vardır. Siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?
şansperisi:
aynı fikirdeyim.
ufoskop:
Dün itibariyle bu görüşümü admine ilettim.Henüz foruma girmediği için bir cevap alamadım ama olumlu bir cevap alacağımızı düşünüyorum.Gördüğüm kadarıyla bu durumdan hepimiz rahatsızız.
kayserillim:
inşallah ufuk, yoksa internet kampanyaları bölümüne giresim kalmadıydı. hangisi normal hangisi blog kampanyası belli değil. inşallah düzeltirler.
ysr86:
Bu konuyu görüşüp uygun bişeyler yapacağız. En olmadı bu kampanyalara izin vermeyiz, ama bir düzenleme yapılması şart oldu gerçektende.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git