Diğer > Serbest Kürsü
Elektrikli süpürge önerisi acil!!!
aylean:
Güle güle kullanın.Bende bu sene kısmet olursa yeni evime geçeceğim.Ankasrta,buz dolabı,televizyon vs hep yeniden alınacak.Buradan kopya çekerim
balca:
DC52 Animal Complete yazmışım yalnız fiyatı 3 nerdeyse... kusura bakma Banu'cum...Acayip bişey ama o makine bakmadım fiyatına...
catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinDC52 Animal Complete yazmışım yalnız fiyatı 3 nerdeyse... kusura bakma Banu'cum...Acayip bişey ama o makine bakmadım fiyatına...
--- Alıntı sonu ---
Zaten dyson yani en eskisini alayım dedim o bile 1600 :)) dc52 nin namını duydum. Zaten miele dyson ömürlük firmalar :)
kyigit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinPhilips marathon 9924 media markta 899 liraydı. Alt modeli bile daha pahalıydı. Görevlinin rowenta baskısına ragmen fiyatı çok düşük diye marathon aldım :) kampanyacı olumca ucuz fiyat cezbediyor:) çok tesekkür ederim arkadaslar.
--- Alıntı sonu ---
çok uyguna almışsınız.. 1000 e bile yok şu anda, baya zamlanmış demek ki.. ben de düşünüyordum da nasıl peki memnun kaldınız mı siz?
catpat07:
Çok memnunum tozları gördükçe daha cok süpüresi geliyor insanın. Silmeye gerek kalmıyor kesinlikle tavsiye ederim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git