Diğer > Serbest Kürsü

elektrik süpürgesi tavsiyesi

<< < (2/3) > >>

OTELCi:
Valla ben Bosch kullanıyom. eh iste... bu işin öncüsü Rowenta bildiğim kadarıyla. ama bizim birader 1 yıldır Fantom un 100 -150 arası bi Modelini kullanıyor valla benim süpürgeyi 10 a katlar.  ama bence bakmadan alma derim

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla ben Bosch kullanıyom. eh iste... bu işin öncüsü Rowenta bildiğim kadarıyla. ama bizim birader 1 yıldır Fantom un 100 -150 arası bi Modelini kullanıyor valla benim süpürgeyi 10 a katlar.  ama bence bakmadan alma derim

--- Alıntı sonu ---

bosch vardı bizde çekim gücü harikaydı ama tozu arkadan geri veriyordu onun için değiştirdik.

OTELCi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla ben Bosch kullanıyom. eh iste... bu işin öncüsü Rowenta bildiğim kadarıyla. ama bizim birader 1 yıldır Fantom un 100 -150 arası bi Modelini kullanıyor valla benim süpürgeyi 10 a katlar.  ama bence bakmadan alma derim

--- Alıntı sonu ---

bosch vardı bizde çekim gücü harikaydı ama tozu arkadan geri veriyordu onun için değiştirdik.

--- Alıntı sonu ---
İyi güzel sağlam  makina. bende toz derdi yok. torbalı. ama çabuk ısınıyor. eşim o yönden şikayetçi. araştırdım genelde Bosch larda ısınma çabuk oluyormuş. bu iş birazda Şans işi...

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla ben Bosch kullanıyom. eh iste... bu işin öncüsü Rowenta bildiğim kadarıyla. ama bizim birader 1 yıldır Fantom un 100 -150 arası bi Modelini kullanıyor valla benim süpürgeyi 10 a katlar.  ama bence bakmadan alma derim

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
İyi güzel sağlam  makina. bende toz derdi yok. torbalı. ama çabuk ısınıyor. eşim o yönden şikayetçi. araştırdım genelde Bosch larda ısınma çabuk oluyormuş. bu iş birazda Şans işi...

--- Alıntı sonu ---

bizimde torbalı 2200 w olanı idi sorun arka tarafta ki filtreden çok fazla toz kaçırıyor dışarıya.

balca:
philips marathon

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git