0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Posta yoluyla değilde zarfları adrese biz teslim etsek olmazmı.seneler önce haribo vardı buna benzer.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bugün zarfta bi tane yolladım bakalım. Hayırlısı. Bi hafta sonra arasam ajans ulaştığına dair bilgi verir mi acaba?ptt den yolladıysanız size bi fiş vericek o fiş ile sorguluyacaksınız kargonuz yada postanız istediginiz yere ulaştımı diye taahhütlü yollarsanız o şekilde takibi mümkündür.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bugün zarfta bi tane yolladım bakalım. Hayırlısı. Bi hafta sonra arasam ajans ulaştığına dair bilgi verir mi acaba?ptt den yolladıysanız size bi fiş vericek o fiş ile sorguluyacaksınız kargonuz yada postanız istediginiz yere ulaştımı diye
ben bugün zarfta bi tane yolladım bakalım. Hayırlısı. Bi hafta sonra arasam ajans ulaştığına dair bilgi verir mi acaba?
Bende a101 deki 350 grlik 80 kr olan filiz makarnalardan bi 10 tane aldim 3 hafta once.ama tek fiş var tek gondersem ayri fis yok.toplu gonders3m risk olabilir tek tek zarflari acıp sayarlarmi Bilemedim simdi?
PTT ye gittim "P.K.50 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL" bu adres yeterli değil ulaşmaz dediler FİLİZ MAKARNAMI Yazmak gerekiyor anlamadım