Diğer > Serbest Kürsü

Word programı yardım

<< < (2/3) > >>

lBaDOkeil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

öğrenci mailinizile kayıt olduğunuzda bedava sürümünü legal olarak kullanabilirsiniz. açıköğretim fakültesi maillerini de kabul ediyor.

ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet korsan haramdır ve kul hakkına girer. kampanyacılıktada bu kuralı uyguluyorum ve uygulayalım  :)

peki bu openoffice te değişik fontlar varmı . türkçemi. birde dosya word olarak kayıt edilebiliyormu. yani openofficeteki bir dosyayı word te word dosyası olarak açabiliyormuyuz

--- Alıntı sonu ---

evet oluyor ben öyle kaydediyorum başka bilgisayarda microsoft office varsa sorunsuz açılıyor

kampanyacı45:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

öğrenci mailinizile kayıt olduğunuzda bedava sürümünü legal olarak kullanabilirsiniz. açıköğretim fakültesi maillerini de kabul ediyor.

--- Alıntı sonu ---

çok teşekkür ederim kardeşim

kampanyacı45:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

öğrenci epostam yok direkt indirebileceğim bir link yok mu

_emin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

öğrenci epostam yok direkt indirebileceğim bir link yok mu

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu link sanırım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git