Diğer > Kampanya Şikayet

Doğadan

<< < (4/9) > >>

janeozlem:
bana da gelmedi daha yaaa

Melos:
ben kayınvalidemle

15 dk ara ile oturuyom

bana geldikten 1 hafta sonra geldi ona

selmam:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi kampanyanın şikayet edilmesi için 1-2 kişide değil herkeste sorun olmasıdır diye biliyorum. Belki adresinizi yanlış girdiniz. belkide ilk 5000 e giremediniz. kazananların büyük çoğunluğuna çay geldi. Bekleyin ne aceleniz var.

--- Alıntı sonu ---
neden bu kadar tepki verdin hiç kimse geldi falan demedide o yüzden sordum birde ben daha cok yeni üyeyim sizler için küçük bir hediye fakat benim için büyük çünkü yeni kazanmaya başladım

K0LeRa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneden bu kadar tepki verdin hiç kimse geldi falan demedide o yüzden sordum birde ben daha cok yeni üyeyim sizler için küçük bir hediye fakat benim için büyük çünkü yeni kazanmaya başladım

--- Alıntı sonu ---
demek istediğim eğer bir sorun olsaydı herkeste olurdu. ama kazananların çoğuna çayları geldi. hem belkide adresi yanlış girdiniz o yüzden gelmedi.

masumkedi:
Arkadaşlar konuyu saptırmayalım herkes şikayetini bildirebilir. Herkes hakkını arıyor sonuçta. Uygun olmayan bişey olsaydı ben gerekeni yapardım. Doğadan biraz yavaş yapıyor dağıtımı sorun burdan kaynaklanıyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git