Diğer > Serbest Kürsü

SSL protokolü sürümü

<< < (2/2)

nilgün27:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine olmadı malesef :(

--- Alıntı sonu ---

bu ayarı yaparken masaüstümüzdeki kısayolu kullandığımızdan aynı hatayı almamak için girişlerimizi masaüstümüzdeki chrome.exe uygulamasından yapmamız gerekiyor.

--- Alıntı sonu ---
aynen öyle yaptım hata diyor zaten onada tamam diyorum ama yok olmuyor

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine olmadı malesef :(

--- Alıntı sonu ---

bu ayarı yaparken masaüstümüzdeki kısayolu kullandığımızdan aynı hatayı almamak için girişlerimizi masaüstümüzdeki chrome.exe uygulamasından yapmamız gerekiyor.

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

İp adresinizden dolayı olabilir.Hiç modemi açıp kapattınız mı?

nilgün27:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine olmadı malesef :(

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

İp adresinizden dolayı olabilir.Hiç modemi açıp kapattınız mı?

--- Alıntı sonu ---

onuda yaptım şimdi

sanko86:
İnternet sağlayıcınızı arayıp sorun bence bakalım ne diyecekler.

nilgün27:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnternet sağlayıcınızı arayıp sorun bence bakalım ne diyecekler.

--- Alıntı sonu ---

evet son çare sanırım :)
ilginize teşekkürler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git