her ay 100 tl kazancım oluyordu ödemeyi paypal dan alıyordum. daha nelerden mahrum bırakılacagız.
e-ticaretin köküne kibrik suyu demektir bu
sebep olanların 2 yakası 1 araya gelmesin ne diyeyim çok kızgınım
Ben de ah vah ederken şu yardım kampanyasını gördüm ve onlara yolladım kalan paramı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
çok fazla kişi paybal üzerinden ödeme alıyor gönderiyor, üzerine yurt dışına satış yapan bireysel kişilerde paybal kullanıyor. çok fazla anlamasamda çok büyük sorunları olan bir ödeme şekli diil diye biliyorum. dünyanın en küçük ülkesinde bile paybal kullanılırken bizde kaldırılması ve lisansının yenilenmemesi sabahtan beri şaşkınlık içinde bıraktı beni
bir dolu elişi yapan satan bununla ailesini geçindiren insan var. özellikle etsy.com dan satış yapan benim bildigim bile kaç kişi var. ne yapacak bu insanlar, zararları bütçeleri ödemeleri , emek verip sattıkları işler
off çok üzgünüm çok
anket manket olaylarını paypal ile hallediyordum şimdi 10 çocukla ortada kalmış gibi hissediyorum
Ben löseve yolladım kalan parayı iyi oldu. Mutlaka kontrol edin
Arkadaşlar parası kalacak olan bana yollasın ben biriktirşp çekicem attığınız miktarı bana mesaj atın istediğiniz banka hesabına atarım
Tüh yaa önceden deseydin sana yollardım geri yollamana gerek yoktu mecburen löseve yolladım ben kurumsal şeylere pek güvenmiyorum artık lösemili kardeşlerimize gideceğini hiç sanmıyorum