Diğer > Serbest Kürsü

iphone 5s suya düştü

(1/2) > >>

aylean:
Arkadaşlar dün öğrencim telefonumu sınıftaki fanus akvaryuma atmış.Tahminen 3-4 dakiaka sonra farkettim.Hemen çıkartıp kapayıp kuruladım.Pirince yatırdım.Bugün bataryayı taktım işareti var dolmuyor.Birde şimşek gibi bir şey çıkıyor.Ne yapmam lazım?Konu ile ilgisi bilgisi olanlar varsa cevaplarsa sevinirim

rahatadami:
O nasıl bir öğrencidir öyle ben de haylazdım da o kadarına hiç cesaret edemezdim :D

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinO nasıl bir öğrencidir öyle ben de haylazdım da o kadarına hiç cesaret edemezdim :D

--- Alıntı sonu ---
Özel gereksinimli öğrenci

ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar dün öğrencim telefonumu sınıftaki fanus akvaryuma atmış.Tahminen 3-4 dakiaka sonra farkettim.Hemen çıkartıp kapayıp kuruladım.Pirince yatırdım.Bugün bataryayı taktım işareti var dolmuyor.Birde şimşek gibi bir şey çıkıyor.Ne yapmam lazım?Konu ile ilgisi bilgisi olanlar varsa cevaplarsa sevinirim

--- Alıntı sonu ---

garantisi varsa kullanıcı hatası bile olsa apple belirli bir ücret karşılığında yeni cihaz veriyor. en son b,r arkadaş 900 tl'ye değiştirmişti kırık cihazını. ama garantisi yoksa bişey diyemiycem.

calculus07:
su nerde

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git