Diğer > Serbest Kürsü
iphone 5s suya düştü
aylean:
Arkadaşlar dün öğrencim telefonumu sınıftaki fanus akvaryuma atmış.Tahminen 3-4 dakiaka sonra farkettim.Hemen çıkartıp kapayıp kuruladım.Pirince yatırdım.Bugün bataryayı taktım işareti var dolmuyor.Birde şimşek gibi bir şey çıkıyor.Ne yapmam lazım?Konu ile ilgisi bilgisi olanlar varsa cevaplarsa sevinirim
rahatadami:
O nasıl bir öğrencidir öyle ben de haylazdım da o kadarına hiç cesaret edemezdim :D
aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinO nasıl bir öğrencidir öyle ben de haylazdım da o kadarına hiç cesaret edemezdim :D
--- Alıntı sonu ---
Özel gereksinimli öğrenci
ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar dün öğrencim telefonumu sınıftaki fanus akvaryuma atmış.Tahminen 3-4 dakiaka sonra farkettim.Hemen çıkartıp kapayıp kuruladım.Pirince yatırdım.Bugün bataryayı taktım işareti var dolmuyor.Birde şimşek gibi bir şey çıkıyor.Ne yapmam lazım?Konu ile ilgisi bilgisi olanlar varsa cevaplarsa sevinirim
--- Alıntı sonu ---
garantisi varsa kullanıcı hatası bile olsa apple belirli bir ücret karşılığında yeni cihaz veriyor. en son b,r arkadaş 900 tl'ye değiştirmişti kırık cihazını. ama garantisi yoksa bişey diyemiycem.
calculus07:
su nerde
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git