Diğer > Serbest Kürsü

Becel Kalbini Sev Kampanyası Hakkinda

<< < (52/54) > >>

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen ümidi kestim artık gelmeyecek bu.

--- Alıntı sonu ---

Dağıtım geçikti ama gelecek demişler ama yine de telefon etmek lazım.

madımak:
Nereye arıyoruz tel ne acaba

kyigit:
ben geçen hafta değişim için iade etmiştim ayakkabıyı, 39 küçük geldi diye 40 istemiştim ama 41 numara erkek ayakkabısı göndermişler bugün:(

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

_emin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben geçen hafta değişim için iade etmiştim ayakkabıyı, 39 küçük geldi diye 40 istemiştim ama 41 numara erkek ayakkabısı göndermişler bugün:(

--- Alıntı sonu ---

değişim sanırım bir defaya mahsus yapılıyordu yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.

FAcebook'ta kargom geldi diye bir grup var oraya yazın belki takas etmek isteyen olur

kyigit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben geçen hafta değişim için iade etmiştim ayakkabıyı, 39 küçük geldi diye 40 istemiştim ama 41 numara erkek ayakkabısı göndermişler bugün:(

--- Alıntı sonu ---

değişim sanırım bir defaya mahsus yapılıyordu yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.

FAcebook'ta kargom geldi diye bir grup var oraya yazın belki takas etmek isteyen olur

--- Alıntı sonu ---

evet değişim bir kere yapılıyordu ama bayan 40 istemişken erkek 41 gönderdikleri için bir daha değişir diye düşünüyorum.. fomu doldurcam şimdi ama facebooka da yazarım belki denk gelir..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git