Diğer > Serbest Kürsü
Becel Kalbini Sev Kampanyası Hakkinda
kyigit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinDeğişim olayına bence hiç girmeyin burada kendi aramızda değişmek daha oluru olan bir şey. Kesin kaybolur bişey olur :)
--- Alıntı sonu ---
ben 40 numara istiycem değişim olursa ve nar çiçeği geşmiş genelde o rengi de istemiyorum.. karışık zaten.. değişmek istediğimi buraya da yazdım zaten.. olmadı giycem.. daha giyemeyeceğim bi renk gelme riskini göze alamıyorum ve bu kadar geri dönüş yapmayan firmaya da güven olmaz haklısınız.. ancak gönderecekler ve ben o ürünü getiren kargocuya teslim edeceksem değişim istediğim ayakkabıyı, o şekilde olur.. yoksa yok
FATRUM:
Ismail dağıtımı aradım gönderiler bitti dedi ama benim ayakkabılarim gelmedi :( onlardaki listede adım yokmuş ama internetteki listede adım var
pesimist06:
son parti kimseye gelmedi daha bildiğim kadarıyla , ben de bekliyorum
telit35:
Ürün gelipde değişim bildiren oldu mu hiç ?bana ürün geldi form üzerinden değişim talebinde bulundum ama ne arayan ne de mesajla geri dönen olmadı
kyigit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinÜrün gelipde değişim bildiren oldu mu hiç ?bana ürün geldi form üzerinden değişim talebinde bulundum ama ne arayan ne de mesajla geri dönen olmadı
--- Alıntı sonu ---
ben 20 marttan beri bekliyorum değişim için.. iki kez facebook üzerinde mesaj atarak, iki kez de telefonla arayıp kayıt bıraktım.. bu form üzerinden değişim talebini de iki kez yaptım hiç geri dönüş olmadı..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git