Diğer > Serbest Kürsü

Becel Kalbini Sev Kampanyası Hakkinda

<< < (41/54) > >>

_emin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin44 neon yeşil - siyah geldi bana da. Mağazada siyah-beyazı var çok hoş. Bize gele gele neonu geldi

--- Alıntı sonu ---
hangi şehir ve kaçıncı listede vardı ismin?

sanko86:
30  numara istedim gelmedi. Böyle bir durum yaşıyan varmı?

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin44 neon yeşil - siyah geldi bana da. Mağazada siyah-beyazı var çok hoş. Bize gele gele neonu geldi

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
2. Listede mersin

pamukseker:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin30  numara istedim gelmedi. Böyle bir durum yaşıyan varmı?

--- Alıntı sonu ---

henüz akıbeti belli değil gelmeyecek diyenler var facebookta. beceli aradım bilgileri yok en küçük numara hakkında .Bayanda 42 erkekte 45 e kadar dediler ama alt sınırı bilmiyorlarmış

_emin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin44 neon yeşil - siyah geldi bana da. Mağazada siyah-beyazı var çok hoş. Bize gele gele neonu geldi

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
2. Listede mersin

--- Alıntı sonu ---
yarına bizimki de gelir artık
güle güle kullan.

Edit: daha önce belirtmiştim bana başka gelmeyecek arkadaş benim zorlamam ile  katılmıştı ona gelecek yani :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git