Gönderen Konu: Becel Kalbini Sev Kampanyası Hakkinda  (Okunma sayısı 59916 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ynt: Becel Kalbini Sev Kampanyası Hakkinda
« Yanıtla #140 : 17 Nisan 2016, 23:19:23 »
Spor ayakkabı kullandıkça biraz daha açılır aslında.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #141 : 17 Nisan 2016, 23:46:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Değişim yapabilen duymadım acaba fiş olmadan gidip mağazadan değişim olmaz mı?

hangi mağaza yapar ki fişsiz değişim.. floda var bana gelen ayakkabının aynısı, keşke olsa

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #142 : 18 Nisan 2016, 00:28:03 »

hangi mağaza yapar ki fişsiz değişim.. floda var bana gelen ayakkabının aynısı, keşke olsa

kimse yapmaz değişimi boşuna gidip konuşmayın bence
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #143 : 18 Nisan 2016, 00:29:55 »

kimse yapmaz değişimi boşuna gidip konuşmayın bence

ben firmadan haber bekliyorum.. facebooktan cevap alamayınca çağrı merkezini aradım

Çevrimdışı kampanyacı7

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #144 : 19 Nisan 2016, 16:51:25 »
Meral Arslan
Emine Arslan
Eren Arslan
Dilek Arslan Arslan
Arslan Umut
Faik Arslan
Nihat Arslan
Rukiye Arslan
Zeynep Arslan Yılmazer
Erdal Arslan
Saniye Arslan
Meltem Arslan
Tuğba Arslan
Dilek Umut Arslan
Cevat Arslan
Mustafa Arslan
Dilek Arslan
Faik Arslan
Gülümser Şen Arslan
Murat Arslan
Okan Arslan
Anıl Arslan
Elif Arslan Saç   İsimleri becel incelemeye aldı gerekli işlemler yapılacak inş.  bu kadar da aç gözlü olunmaz.

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #145 : 20 Nisan 2016, 11:39:51 »
acıklma eklemişler
Soru 1: Ayakkabım geldi ama kalıplarında bir problem var. Değişim yapabilir miyim?
Cevap 1: Hediyelerimizde bir defaya mahsus olarak numara değişimi yapılabilmektedir. Size daha ayrıntılı destek verebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bilgilerinizi bize iletin!
Soru 2: Sitenizde ismimi görüyorum fakat uygulamada "bilgiler alınıyor bekleyiniz" yazıyor ve formu açmıyor. Ne yapabilirim?
Cevap 2: Size daha ayrıntılı destek verebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bilgilerinizi bize iletin!
Soru 3: Ayakkabı numaramı XX olarak güncelleme şansım var mı?
Cevap 3: Formu yeniden doldurarak güncel bilgilerinizi iletebilirsiniz.
Soru 4: Ayakkabı numaramızı verirken normal ayak numaramızı mı yoksa 1 numara büyüğünü mü vermemiz gerekiyor? Ayakkabıların kalıpları hakkında bilginiz var mı?
Cevap 4: Ayakkabılarımız Nike marka yürüyüş ayakkabısıdır. Kendi numaranızı iletebilirsiniz.
Soru 5: Formumu doldurdum fakat formda apartman adı, nosu ve daire no olmadığı için doldurdum ve tam adresimi eklemedim. Nasıl düzeltebilirim?
Cevap 5: Formu yeniden doldurarak açık adresinizi iletebilirsiniz.
Soru 6: Ben de 5000 adımı tamamlamıştım ama form gelmedi, adım listede de yok. Ne yapmalıyım?
Cevap 6: Listemiz güncellenmektedir. 1 hafta sonra da adınızı göremiyorsanız size daha ayrıntılı destek verebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bilgilerinizi bize iletin!
Soru 7: Uygulama hata veriyor. Normal bir yürüyüş gerçekleşmesine rağmen daha hızlı bir yürüyüş olduğu için ‘kalpleri ekleyemiyoruz’ hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
Cevap 7: Telefon marka ve modelinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bize iletin!
Soru 8: Uygulama çalışmıyor. Bitti mi? Yeni indirdim ama hiç kalp vermiyor. Ne yapabilirim?
Cevap 8: Telefon marka ve modelini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bize iletin!
Soru 9: Ben de kazandım; ancak form gelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
Cevap 9: Websitemizdeki listeyi kontrol ederek forma erişebilirsiniz.
Soru 10: Ayakkabım ne zaman gelecek ve kargo takibi yapabilecek miyim?
Cevap 10: Hediyelerimiz kurye ile teslim edildiğinden kargo takibi yapılamamaktadır. Hediyelerin 30 iş günü içerisinde ulaşmaması durumunda sayfamıza mesaj atarak destek alabilirsiniz.
Soru 11: Kazananlar listenizde görünmeme rağmen bana herhangi bir bildirim gönderilmedi. Ne yapmalıyım?
Cevap 11: Kazanan listesi sayfasında yer alan linke tıklayarak forma ulaşabilirsiniz.
 Soru 12:  5000 kalbi doldurdum ama formu dolduramıyorum. Ne yapmalıyım?
Cevap 12: Hediyelerimiz belirli kontrollerden sonra ulaştırılmaktadır. Hediyeye hak kazanılması durumunda forma ulaşılabilmektedir. Size daha ayrıntılı destek verebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bilgilerinizi bize iletin!
Soru 13: İsmimi listede gördüm ama forma ulaşamıyorum. Ne yapmalıyım?
Cevap 13: Size daha ayrıntılı destek verebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bilgilerinizi bize iletin!
Soru 14: Listede ismim var ama hala doldurmam gereken form atılmadı. Ne yapmalıyım?
Cevap 14: Kazanan listesi sayfasında yer alan linke tıklayarak forma ulaşabilirsiniz.
Soru 15: Listeye baktım, adım yok. Neden adım yok?
Cevap 15: Listemiz güncellenmektedir. 1 hafta sonra da adınızı göremiyorsanız size daha ayrıntılı destek verebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bilgilerinizi bize iletin!
Soru 16: 5.000 kalp topladım, benim sıram ne zaman gelecek?
Cevap 16: Kazananları Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresimizde duyuruyoruz. İsiminizin listede olup olmadığını teyid edebilirsiniz.
Soru 17: Formu yanlış doldurdum, nasıl düzeltirim?
Cevap 17: Bilgilerinizi size gelen bağlantıdaki form üzerinden güncelleyebilirsiniz.
Soru 18: 30 iş günü doldu, hala ayakkabı gelmedi. Ne yapmalıyım?
Cevap 18: Size daha ayrıntılı destek verebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bilgilerinizi bize iletin!
 Soru 19: Bilgisayardan bildirim geldi, 5000 kalp topladınız diyor. Tıkladığımda programı mobile yüklemeniz gerekmektedir demekte ama bende yüklü zaten. Ne yapmalıyım?
Cevap 19: Size daha ayrıntılı destek verebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bilgilerinizi bize iletin!
Soru 20: Uygulamayı en az 1 ay önce tamamladım; ancak kazananlarda ismim olmadığı gibi uygulamadaki puanlarımda sıfırlanmış. Ne yapmalıyım?
Cevap 20: Size daha ayrıntılı destek verebilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki form ile bilgilerinizi bize iletin!
Soru 21: Diyelim ki x kişi kazandı fakat kendisi almak yerine başka bir kişiye alabiliyor mu? Ne yapmam gerekir?
Cevap 21: Ayakkabı almak istediğiniz kişinin bilgilerini forma girerek hediyeyi kendisine iletebilirsiniz.
Soru 22: Kampanya devam ediyor mu yoksa doldu mu?
Cevap 22: Kampanyamız devam etmektedir.
Soru 23: Bildirimleri pc’den mi görebiliyoruz sadece?
Cevap 23: Hayır, hem desktoptan hem de mobilden Facebook uygulamasından bildirimleri görebilirsiniz.
Soru 24:  18 yaşının altındayım fakat ve ailemin gözetiminde 5.000 kalp topladım. Ödül kazanabiliyor muyum?
Cevap 24: 18 yaş altındaki kullanıcılar yarışmaya dahil olamamaktadır.
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı yagmur_27

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #146 : 27 Nisan 2016, 18:35:35 »
Martta form doldurup ayakkabisi gelen var mi

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #147 : 27 Nisan 2016, 19:08:06 »
Martta form doldurup ayakkabisi gelen var mi

yok malesef
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #148 : 04 Mayıs 2016, 23:51:44 »
son liste burda ve 3045 kişi var bitirmiş olma ihtimalleri var ama siz devam edin eğer az kaldıysa
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #149 : 05 Mayıs 2016, 00:06:07 »
son liste burda ve 3045 kişi var bitirmiş olma ihtimalleri var ama siz devam edin eğer az kaldıysa

ben yokum bu listede.. 20 şubatta ilk bildirim gelenlerdenim ve ayakkabım da gelmişti..