Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Akıllı telefon almam gerek, öneri ve teklifler lütfen?
sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinTelefonu elektroword mağazasında görüp beğendim , o zaman gidip mağazadan alayım 50 tl n11 çekim vardı kullanayım demiştim :) yanlız elektronik mağazalarda hiçbir kampanya olmaması çok sıkıcı :)
--- Alıntı sonu ---
Ne yazık ki öyle birde bu aralar e-ticaret sitelerinde telefon yüzünden mağdur olan çok o yüzden o kadar para verip riske girmeye değmez.
nesliyaren:
Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardım lütfen:
Note 4 alacağım ama en uygun fiyatlı bulduğum yerde Samsung Türkiye garanti değil, ithalatçı firma garantili imiş. Arıza durumunda aldığım mağazaya götürünce tamirat vs mağaza aracılığı ile olacakmış...
Sizce?
eyefive:
suudi arabistana umreye giden tanıdığınız varsa araştırın. iphone 700-800 lira aşağıya alabilirsiniz.
_emin:
Kayit olun veya giris yapinBu işlerden anlayan arkadaşlar yardım lütfen:
Note 4 alacağım ama en uygun fiyatlı bulduğum yerde Samsung Türkiye garanti değil, ithalatçı firma garantili imiş. Arıza durumunda aldığım mağazaya götürünce tamirat vs mağaza aracılığı ile olacakmış...
Sizce?
--- Alıntı sonu ---
walla ben 11. ayda 2. yılı olacak bi sıkıntı yaşamadım diyebilirim hatta garanti belgesi faturası da kayığ üstüne.
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum sonuçta 20 iş günü içerisinde tamir edip size teslim etmek zorundalar 21 güne atladığı zaman telefonu almayıp faturada yazan miktarın iadewsini isteme şansınız var. biraz uğraştırıyorlar ama sonuçta paranızı alıyorsunuz...
Note4 pişman olmayacağınıuz bir telefon kesinlikle.
Kaça nerden alacaksınız bir de satın aldığınız yer önemli çünkü
nesliyaren:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBu işlerden anlayan arkadaşlar yardım lütfen:
Sizce?
--- Alıntı sonu ---
walla ben 11. ayda 2. yılı olacak bi sıkıntı yaşamadım diyebilirim hatta garanti belgesi faturası da kayığ üstüne.
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum sonuçta 20 iş günü içerisinde tamir edip size teslim etmek zorundalar 21 güne atladığı zaman telefonu almayıp faturada yazan miktarın iadewsini isteme şansınız var. biraz uğraştırıyorlar ama sonuçta paranızı alıyorsunuz...
Note4 pişman olmayacağınıuz bir telefon kesinlikle.
Kaça nerden alacaksınız bir de satın aldığınız yer önemli çünkü
--- Alıntı sonu ---
Migros bana özel kampanya ile 1649 TL ye gelecek
tamam dersem şubeye getirecekler; eşim de sıkıntı olmaz, arkasında Migros var diyor
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git