Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Akıllı telefon almam gerek, öneri ve teklifler lütfen?

<< < (6/9) > >>

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim de telefonum bozuldu acil bir telefon almam lazım maksimum 1500 tl için kredi kartlarında bildiğiniz güzel bir kampanya var mı?

--- Alıntı sonu ---
sana harika bir telefon önerisi yapayım world kartın varsa fiyatta çok iyi telefon şuan alınabilecek en iyilerden dört arkadaşımda aldı çok memnun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim de telefonum bozuldu acil bir telefon almam lazım maksimum 1500 tl için kredi kartlarında bildiğiniz güzel bir kampanya var mı?

--- Alıntı sonu ---
sana harika bir telefon önerisi yapayım world kartın varsa fiyatta çok iyi telefon şuan alınabilecek en iyilerden dört arkadaşımda aldı çok memnun

--- Alıntı sonu ---

Samsung garanti  iyi ama satıcıya güvenemiyorum, 50 tl puan da iyi ama taksit yok ki ?

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim de telefonum bozuldu acil bir telefon almam lazım maksimum 1500 tl için kredi kartlarında bildiğiniz güzel bir kampanya var mı?

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Samsung garanti  iyi ama satıcıya güvenemiyorum, 50 tl puan da iyi ama taksit yok ki ?

--- Alıntı sonu ---
hiç bir yerde telefona taksit yokki artık kredi veriyolar öyle var

trinity2912:
tavsiyen için yeniden teşekkürler @calculus07   benim tel de note2 ydi severek kullandım tek sorunu biraz ağır ve büyük olmasıydı gün içinde bazen sürekli taşırken zor oluyordu.Aslında bu sefer sony düşünüyordum ancak bu telefon için de yorumlar çok iyi  ,karar vermekte zorlandım doğrusu

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintavsiyen için yeniden teşekkürler @calculus07   benim tel de note2 ydi severek kullandım tek sorunu biraz ağır ve büyük olmasıydı gün içinde bazen sürekli taşırken zor oluyordu.Aslında bu sefer sony düşünüyordum ancak bu telefon için de yorumlar çok iyi  ,karar vermekte zorlandım doğrusu

--- Alıntı sonu ---

sony expria seriside başarılı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git