Biten Kampanyalar > Kazananlar

nursen | Kazandıklarım

<< < (42/55) > >>

didedar:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkürler arkadaşlar artık her kazandığımı çekicem inşallah makinam oldu sonunda  ;D

--- Alıntı sonu ---
oda kampanyadan deme sakın :)

nursen:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkürler arkadaşlar artık her kazandığımı çekicem inşallah makinam oldu sonunda  ;D

--- Alıntı sonu ---
oda kampanyadan deme sakın :)

--- Alıntı sonu ---

kampanyadan tabiki  ;D

gamzemehmet:
Arkadaşlar ben bu işi anlamadım.Nasıl oluyorda sizde görünen resimler bende görünmüyor. Bu işte bir tuhaflık var.Ama ne? ???

gamzemehmet:
arkadaşlar ben buna şirkette bakmıştım .O zaman resim yüklediğiniz site bizim şirkette engellenenler arasında gözüktüğü için ben resimleri göremiyormuşum.  >:( Şimdi evden girdim. Evet artık bende görebiliyorum. :D Tekrar güle güle kullan. :)

nursen:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben buna şirkette bakmıştım .O zaman resim yüklediğiniz site bizim şirkette engellenenler arasında gözüktüğü için ben resimleri göremiyormuşum.  >:( Şimdi evden girdim. Evet artık bende görebiliyorum. :D Tekrar güle güle kullan. :)

--- Alıntı sonu ---

teşekkürler canım ıpod kazanmışım dünde  :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git