Diğer > Kampanya Şikayet

ükler mutlu bir an kutusu

<< < (2/3) > >>

secan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜlkere özelden mesaj yazdım kazandım yollamadınız diye geç cevap vermişsiniz dedi tekrar yanıtladım inceleme yaparmısınız gönderim tarihim doğru diye 1 haf sonra kolimi yolladılar şimdi geldi.koli çok çeşitli ve her ürününden koymuşlar çok büyük yok yok :)

--- Alıntı sonu ---
sizin adınıza sevindim bana gönderim yapmıyorlar :(

toprakhaktan:
yaptıkları sitede bir sorun oluştu kendi hataları adresi yazdıktan sonra gönder tuşuna basınca sayfa donuyordu kaydınız alındı falan demedi. Özelden yazdım kaş defa 500 kişiydi böylece 400 e indirmeyi başardınuz dedim. Kendi hataları yüzünden oldu bu olay . Ama göndermiyorlar artık geçti tabi. 500 kişinin adresini mesajla almak çok zor o yüzden böyle yaptık diye cevap yazdılar

secan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaptıkları sitede bir sorun oluştu kendi hataları adresi yazdıktan sonra gönder tuşuna basınca sayfa donuyordu kaydınız alındı falan demedi. Özelden yazdım kaş defa 500 kişiydi böylece 400 e indirmeyi başardınuz dedim. Kendi hataları yüzünden oldu bu olay . Ama göndermiyorlar artık geçti tabi. 500 kişinin adresini mesajla almak çok zor o yüzden böyle yaptık diye cevap yazdılar

--- Alıntı sonu ---
kendi sistemlerindeki hatayı kabul etmiyorlar ülker gibi bir firma hediyenin hesabını yapıyor

SEMRAA:
Boşverin Ülker Türkiye^Nin Fruktoz üreticisi hep ürünleri glikoz vs kendinize zarar vermiş olursunuz ben artık kampanyalarına bile katılmıyorum

adilaka:
Her firmaylasorun yaşarsın ama ÜLKER ile asla...Kampanyalarda en bonkör ÜLKER'dir size maalesef katılmıyorum..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git