Diğer > Görüş ve Öneriler

Salça Tavsiyesi

<< < (3/4) > >>

kampanyacı45:
biz de yapıyorduk balkonu kapatınca yapacak yer yok ön balkon o kadar fazla güneş görmüyor

catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bu sene ev yapımı aldırdım kuzenime bursada köylülere yaptırıyoruz. 10 tl imiş

--- Alıntı sonu ---
En güzeli ve en doğalı o şekilde oluyor.

--- Alıntı sonu ---
kaynatıyordun salçaları gördüm ;D

--- Alıntı sonu ---
Şu işi öğrenip seri üretime geçsen hiç fena olmayacak :)

Egeli arkadaslar salça fabrikalarından gidip açıl alıyorlar. Çok uygun diyorlardı. Burcu ve tat fabrikaları balıkesir bursada var

kampanyacı45:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bu sene ev yapımı aldırdım kuzenime bursada köylülere yaptırıyoruz. 10 tl imiş

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Egeli arkadaslar salça fabrikalarından gidip açıl alıyorlar. Çok uygun diyorlardı. Burcu ve tat fabrikaları balıkesir bursada var

--- Alıntı sonu ---

ben de egedeyim manisadayım ama bi salça için balıkesire gitmem :D bi bakayım çok salça fabrikası var burda da

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bu sene ev yapımı aldırdım kuzenime bursada köylülere yaptırıyoruz. 10 tl imiş

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Doğallık önemli bu zamanda :)

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bu sene ev yapımı aldırdım kuzenime bursada köylülere yaptırıyoruz. 10 tl imiş

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Seri üretim şeklinde yapmak mümkün hemde doğal olarak fakat bizde vakit yok.Köye gidip ancak kendimiz için yapabiliyoruz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git