Internetten Para Kazan > Para kazan

www.lockerz.com-kazandırıyor

<< < (2/95) > >>

sinless:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin* Türkiye'ye gönderim yok.
* Ürünlerin %90 ı more soon demekte dahala. Türkiye için.
* Ürünler Türkiye'ye gönderime başlansa dair elektronik ürün gümrüğe takılır.

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinden garanti veriyorum..
Türkiye gönderimleri 35PTZ karşılığındaymış eğer göndermiyoruz diye bir mesaj aldıysanız lütfen bu konuya resmi yollayın.

--- Alıntı sonu ---

Lockerz ilk beta yayınına girdiğinde ilk üyelerindenim ve adamlarla sorduğum sorulardan bir taneside Türkiye gönderimi olmuştu şu anda Usa ve Canada 'dan başka hiç bir ülkeye (şimdilik) elektronik eşya yollamamaktalar. Fransa ve Almanya' ya amazon çeki vermekteler.

35 Ptz karşılında göndeirliyor demişsin gümrüğe takılıp gelen aletin neredeyse 1e1 fiyatıbı ödedikten sonra ne farkederki?

Türkiye'de şiu anda hiç bir ürün alan yok sadece puanlarını çoğaltmakla meşguller ve Lockerz uzun bir süre daha Türkiye'ye gönderim yapacağını sanmıyorum.

Liquist*:
gospodin , eseselo26 ve gloom4u arkadaşlarımıza davetiye atılmıştır.

musido:
Lockerz.com u duymuşsunuzdur. Puan kazanarak elektronik eşyalara bedavaya sahip oluyorsunuz.

edit..

sinless:
forumdada davetiye dağıtan arkadaşlar var musido konularda açık. başkasına puan kazandırılacağına forumdakiler kazansın.

musido:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumdada davetiye dağıtan arkadaşlar var musido konularda açık. başkasına puan kazandırılacağına forumdakiler kazansın.

--- Alıntı sonu ---

iyi de site benim sitem zaten :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git