Internetten Para Kazan > Para kazan

www.lockerz.com-kazandırıyor

<< < (48/95) > >>

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBiri wee mi dedi.. Kaç uye lazım o wee ye yasir..Valla hiç uraşmadım bakmadım ben bu lockerz işine.Daha önce gümrüğe baya para ödeyince..

--- Alıntı sonu ---
valla arkadaşların bahsetiğine göre 250 puana o makinalardan var. Birazdaha beklesen ps3 falanda var. zlist olsak aslında çabuk puan birikiyor. Benim daha şimdiden 200 olcak yani.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGüncel ürünlere resimleri + kaç ptz olduklarıyla beraber buradan ulaşabilirsiniz..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
Buaraya bak tek tek puanlarıyla açıklamışlar. Değşiklik olmazsa olay çok zor değil :)

SzolnoK:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana davetiye gönderebilecek olan var mı acaba ?

--- Alıntı sonu ---
ben göndereyim. Pm attım

--- Alıntı sonu ---
çok teşekkürler :)
şimdi nasıl puan kazanıldığını öğrenelim :)

armutadam:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin55 puanla ne kazanabilirim sizce :) :D

--- Alıntı sonu ---

40 puana çok şeker 2 gb usb bellekler var abla, bileklik şeklinde olanlar bile var.. koluna tak gez  :D

nursen:
ben sadece üye oldum buraya ama bır sey anlamadım benya

SzolnoK:
site ilk açıldığında bana oyun gelmedi
bir fikri olanlar var mı :(

bir de günlük girmek ve anket cevaplamak dışında puan kazanmanın yolu var mıdır?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git