Biten Kampanyalar > Kazananlar

diazem | Kazandıklarım

<< < (15/33) > >>

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler diazem, çok güzel hediyeler bunlar :)

--- Alıntı sonu ---
Teşekkur ederim mina.Fotoğraf makinesini yalnız modeli farklı göndermişler.Ama sorun etmedim ben..

nursen:
güle güle kullan dıazem bır fotograf makınası kazanmayı cok ıstıyorum ama bır turlu olmuyo sen kazanmısın tebrıkler sanısn daha cok olsun

mina:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler diazem, çok güzel hediyeler bunlar :)

--- Alıntı sonu ---
Teşekkur ederim mina.Fotoğraf makinesini yalnız modeli farklı göndermişler.Ama sorun etmedim ben..

--- Alıntı sonu ---

hiç dikkat etmemisim valla :) rengi farklı gümüste, modeline dikkat etmemisim. ama 12.1 pixel iyi bence kötü göndermemisler yinede :)

benim acilen bir laptop kazanmam lazım :))) hırsızın yakalanıp, laptopuma kavusacağım yok bu gidisle :(

catpat07:
mor olanlar nedir diazem merak ettim

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmor olanlar nedir diazem merak ettim

--- Alıntı sonu ---
Mor olanlar polar battaniye.Dün gece makrodan domestos aldık samsung makine için yanında kazı kazan veriyorlar 2 tane battaniye çıktı birde temizlik seti..

İnşallah sizler daha iyilerini kazanırsınız..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git