Biten Kampanyalar > Kazananlar

diazem | Kazandıklarım

<< < (29/33) > >>

derya3:
güle güle sağlıkla kullanın hepsi birbirinden güzel  ;)

Kare:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiazem kusura bakmasın sayfasında konuşuyorz diye ama, anılarım depreşti :)
bi de biriktirdik o kuponlardan, Akai kalmadı hatta bize Hyundai dağıttılar. Yemek takımının da üstüne yattılar evet :)
Hala tıkır tıkır çalışıyo ama TV bizim de :D

--- Alıntı sonu ---

:D :D hiç beklemediğimiz bir zaman tvleri dağıttıklarından dolayı ben yıllarca yemek takımını da verirler diye ümitlenmiştim, hatta hiç ümidi kesmemiştim :)

harunn0:
bede az önce MFÖ ye bilet aldım

KüL Kedisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbede az önce MFÖ ye bilet aldım

--- Alıntı sonu ---

Bende az önce 47 tane yabancı çocuk ve protokolle bedava yemek yedim nolcak şimdi  :D kazandıklarım bölümü burayamı taşındı ne iş  ;D

sozten:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbede az önce MFÖ ye bilet aldım

--- Alıntı sonu ---

Bende az önce 47 tane yabancı çocuk ve protokolle bedava yemek yedim nolcak şimdi  :D kazandıklarım bölümü burayamı taşındı ne iş  ;D

--- Alıntı sonu ---
ya burası olmuş  ;D ben de yazayım bari eksik hissetmesin diazem bugün pek bişey kazanamadım
sevgili günlük
ancak şu ana kadar kazandıgım en büyük hediyem geldi; bikini  :D daha görmedim görünce fotograflayacagım  :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git