Biten Kampanyalar > Kazananlar

diazem | Kazandıklarım

<< < (25/33) > >>

nilnurah:
bu ne yaaaaa...maşallah..elektronik magzası gibi bol çeşit var.tebrikler.. :o  :D

merals:
Hiçbir şey kazanamadığımı ve ne kadar şanssız olduğumu bir kez daha anladım  :( tebrik ederim.Çok güzel  ;)

orkide28:
 ;D ;D Sevgili diazem, bir süre tatil yapta bizde bişeyler kazanalım.Korkumuza katılamıyoruz hiç bir çekilişe.Demek ki bunun sebebi sürekli senin kazanman mış.Maşallah bu ne şans. ;D ;D.Bana bir telefon gönderirsen sevinirim.Malum tlf yok eve hırsız girdi. :D :D

harunn0:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ;D ;D Sevgili diyazem, bir süre tatil yapta bizde bişeyler kazanalım.Korkumuza katılamıyoruz hiç bir çekilişe.Demek ki bunun sebebi sürekli senin kazanman mış.Maşallah bu ne şans. ;D ;D.Bana bir telefon gönderirsen sevinirim.Malum tlf yok eve hırsız girdi. :D :D

--- Alıntı sonu ---
banada ıpad lerden birini gönderirsen sevinirim  :D :D :D

merals:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ;D ;D Sevgili diyazem, bir süre tatil yapta bizde bişeyler kazanalım.Korkumuza katılamıyoruz hiç bir çekilişe.Demek ki bunun sebebi sürekli senin kazanman mış.Maşallah bu ne şans. ;D ;D.Bana bir telefon gönderirsen sevinirim.Malum tlf yok eve hırsız girdi. :D :D

--- Alıntı sonu ---
banada ıpad lerden birini gönderirsen sevinirim  :D :D :D

--- Alıntı sonu ---
bana da bi tane iphone yeter  ;D ;D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git