Biten Kampanyalar > Kazananlar
diazem | Kazandıklarım
nilnurah:
bu ne yaaaaa...maşallah..elektronik magzası gibi bol çeşit var.tebrikler.. :o :D
merals:
Hiçbir şey kazanamadığımı ve ne kadar şanssız olduğumu bir kez daha anladım :( tebrik ederim.Çok güzel ;)
orkide28:
;D ;D Sevgili diazem, bir süre tatil yapta bizde bişeyler kazanalım.Korkumuza katılamıyoruz hiç bir çekilişe.Demek ki bunun sebebi sürekli senin kazanman mış.Maşallah bu ne şans. ;D ;D.Bana bir telefon gönderirsen sevinirim.Malum tlf yok eve hırsız girdi. :D :D
harunn0:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin ;D ;D Sevgili diyazem, bir süre tatil yapta bizde bişeyler kazanalım.Korkumuza katılamıyoruz hiç bir çekilişe.Demek ki bunun sebebi sürekli senin kazanman mış.Maşallah bu ne şans. ;D ;D.Bana bir telefon gönderirsen sevinirim.Malum tlf yok eve hırsız girdi. :D :D
--- Alıntı sonu ---
banada ıpad lerden birini gönderirsen sevinirim :D :D :D
merals:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin ;D ;D Sevgili diyazem, bir süre tatil yapta bizde bişeyler kazanalım.Korkumuza katılamıyoruz hiç bir çekilişe.Demek ki bunun sebebi sürekli senin kazanman mış.Maşallah bu ne şans. ;D ;D.Bana bir telefon gönderirsen sevinirim.Malum tlf yok eve hırsız girdi. :D :D
--- Alıntı sonu ---
banada ıpad lerden birini gönderirsen sevinirim :D :D :D
--- Alıntı sonu ---
bana da bi tane iphone yeter ;D ;D ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git