Gönderen Konu: facebook yorum sayısı  (Okunma sayısı 1526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
facebook yorum sayısı
« : 20 Mayıs 2015, 20:28:01 »
facebookta yorum sayısı neden artık gözükmüyor örneğin demin bi yarışmanın işte videonun altına yorum yapın çekilişle hediye kampanyasına baktım kaç yorum varsa ona göre katılcaktım çoksa katılmıyacaktım yorum sayısı yazmıyor bunun bi nedeni var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
Ynt: facebook yorum sayısı
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2015, 20:56:51 »
facebookta yorum sayısı neden artık gözükmüyor örneğin demin bi yarışmanın işte videonun altına yorum yapın çekilişle hediye kampanyasına baktım kaç yorum varsa ona göre katılcaktım çoksa katılmıyacaktım yorum sayısı yazmıyor bunun bi nedeni var mı
O sayfanın fotoğraflar bölümüne girin, resmi tıklamadan mausun okunu resmin üzerine getirin paylaşım beğeni sayısı yorum yazıyor.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Ynt: facebook yorum sayısı
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2015, 21:30:53 »
O sayfanın fotoğraflar bölümüne girin, resmi tıklamadan mausun okunu resmin üzerine getirin paylaşım beğeni sayısı yorum yazıyor.
fotoda oldu ama videoda olmuyo bu yöntem