Diğer > Serbest Kürsü
Yurtiçi Kargo'yu Allah bildiği gibi yapsın!
hutti:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
İşte tablo... Bu şikayetime hiç bişiy yapmadılar. Geri iade ettiler firmaya.
--- Alıntı sonu ---
aynı şeyi defalarca yaşadım, önceleri insanlık ettim, kimse işinden olmasın dedim, sabrım taşınca şikayet ettim(!), sonunda da defalarca bu tabloyla karşılaştım. Tabi bu kargo takip numarası elimde olanlar, kimbilir haberim olmadan kaç kargom geri dönmüştür. Şİkayetlerimin hepsinin sonucu 'personel uyarıldı', şubedekiler arkamdan gülüyorlardır eminim.
lavinya:
yurtiçi nin klişe cümlesidir bu ''geldik sizi evde bulamadık''.aslında gelen falan da olmamıstır. ama gözünüzün içine baka baka yalan da söylerler burada calışanlar.şikayet dilekçesi de oluştursanız bir işe yaramıyor sanırım :-[
aralkoçu:
Bana bu hafta içinde 2 tane kargo geldi yurtiçinden hiç bir problem yoktu sanırım şubeyle ilgili bir sıkıntıdır
hutti:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBana bu hafta içinde 2 tane kargo geldi yurtiçinden hiç bir problem yoktu sanırım şubeyle ilgili bir sıkıntıdır
--- Alıntı sonu ---
sorun bir değil birçok subeyle ilgili bir sorun, zaten tek şube bile olsa önemli olan yurtiçinin tutumu, zamanla sizde sorun yaşarsanız anlarsınız...
lerzankara:
kesinlikle aynı sıkıntıları bende yaşıyorum :( şikayet ede ede bir hal oldu bende
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git