Biten Kampanyalar > Kazananlar
firuzeyno10 | Kazandıklarım
Dehsetim.Ben:
şansınız bol olsun.
daha önce misafirdiniz galiba.
adavapuru:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapincivilden bende kazandım 3 hediye zamanında bebek,oyun parkı birde elbise :)
güle güle kullanın hepisni
--- Alıntı sonu ---
evet ya bebek çok güzeldi ama benim kıza 1 hafta dayandı ya.her gittigi yere sürükledi.en çokta güne gitmistim ordaki bir arkadşın oğlu bozdu güzelim bebeği benımkı bozsa içim o kadar yanmazdı :'(
--- Alıntı sonu ---
benimkide can çekişiyo ne yazıkki ne yaptıysam atamadım o bebegi çöpe sesi solugu kesildi en sonda tükenmezle suratını karalayıp agzını yırtmış bu sabah en son kavga ediyorlardı bebekle :)
darkinangel:
Maşallah biran liste hiç bitmeyecek sandım ;D Allah artırsın canım... ;)
sibelert:
Kayit olun veya giris yapincivilden bende kazandım 3 hediye zamanında bebek,oyun parkı birde elbise :)
güle güle kullanın hepisni
--- Alıntı sonu ---
evet ya bebek çok güzeldi ama benim kıza 1 hafta dayandı ya.her gittigi yere sürükledi.en çokta güne gitmistim ordaki bir arkadşın oğlu bozdu güzelim bebeği benımkı bozsa içim o kadar yanmazdı :'(
--- Alıntı sonu ---
benimkide can çekişiyo ne yazıkki ne yaptıysam atamadım o bebegi çöpe sesi solugu kesildi en sonda tükenmezle suratını karalayıp agzını yırtmış bu sabah en son kavga ediyorlardı bebekle :)
--- Alıntı sonu ---
hahaha çok hoşuma gitti bu ;D ;D.
bu arada şansın daim olsun firuzeyno10 :)gerçekten liste maşallahlık :)her zaman devamını dilerim :)
firuzeyno10:
Kayit olun veya giris yapinşansınız bol olsun.
daha önce misafirdiniz galiba.
--- Alıntı sonu ---
yok değildim başka bir kampanya sitesine üyeydim
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git