Gönderen Konu: Doluca Kasım Soruları  (Okunma sayısı 3636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dehsetim.Ben

  • Ziyaretçi
Ynt: Doluca Kasım Soruları
« Yanıtla #10 : 12 Kasım 2009, 00:01:13 »
a) Tempranillo
d) Tokat
b) 16-18 °C
b) % 17-18
a) Tatlı

Ben bu şekilde buldum.

Çevrimdışı YeniSahip

  • Usta Kampanyacı
  • *****
  • İleti: 3103
    • Facebook
Ynt: Doluca Kasım Soruları
« Yanıtla #11 : 12 Kasım 2009, 01:59:49 »
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ben hem şansperisi'nin hem de Dehsetim.Ben'in cevaplarına göre 2 kere katılayım dedim. Önce şansperisi'nin cevapları ile katıldım. Sonra da Dehsetim.Ben'in cevapları ile katılıyordum ki aynı IP üzerinden daha önce katılınılmıştır uyarısı aldım. :)
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2009, 02:51:55 Gönderen: YeniSahip »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ShankaFB

  • Yeni Kampanyacı
  • *
  • İleti: 18
Ynt: Doluca Kasım Soruları
« Yanıtla #12 : 12 Kasım 2009, 03:48:19 »
Sağlıklı bir şekilde yıllanması için şarabın saklandığı sıcaklığı sabit olmalıdır. Türüne bakılmaksızın tüm şaraplar için önerilen ideal sabit saklama sıcaklığı 15-20 °C arasındadır.

3-C