Diğer > Görüş ve Öneriler
mobil sürüm
admin:
Çalışmamız da o yönde zaten :)
Normal sürüme devam et gibi bir buton ekleyip eski haliyle kullanabileceksiniz.
Google sıralamada mobil uyumluluk ile ilgili bir değişiklik yaptı onun için acilen mobil siteyi aktif hale getirmemiz gerekti
sule_yilmaz:
konu dışı ama yine aynı sorun devam ediyor sayfa şu an 9 görünüyor ben o sayfaya gelinceye kadar düşüş oluyor daha önce de bu ricamı söylemiş ve çözüm olmuştu ama yine aynı sorun devam ediyor bu sorun bir tek ben de galiba ::) tüm sayfayı yöneten emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler
admin:
Sorunu tam olarak anlayamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkonu dışı ama yine aynı sorun devam ediyor sayfa şu an 9 görünüyor ben o sayfaya gelinceye kadar düşüş oluyor daha önce de bu ricamı söylemiş ve çözüm olmuştu ama yine aynı sorun devam ediyor bu sorun bir tek ben de galiba ::) tüm sayfayı yöneten emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler
--- Alıntı sonu ---
sule_yilmaz:
Kayit olun veya giris yapinSorunu tam olarak anlayamadım
Kayit olun veya giris yapinkonu dışı ama yine aynı sorun devam ediyor sayfa şu an 9 görünüyor ben o sayfaya gelinceye kadar düşüş oluyor daha önce de bu ricamı söylemiş ve çözüm olmuştu ama yine aynı sorun devam ediyor bu sorun bir tek ben de galiba ::) tüm sayfayı yöneten emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
şimdi yeni konu göster tıklıyorsunuz 9 sayfa mesela ama ben o sayfaya ulaşamadan yani 9 sayfayı göremeden bu 6. veya 7. sayfaya kadar düşüyor (anlatma kabiliyetim sıfır farkındayım :) ) şimdi umarım anlatabilmişimdir
admin:
estağfurullah.
Şimdi anladım bir bakalım :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git