Diğer > Kampanya Şikayet

Morhipo alt limitsiz 20 lira

<< < (3/3)

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintatlı kaşığımla dalga geçtirmem arkadaşlar litfen ama :D

--- Alıntı sonu ---

kendini kaşık olduguna inandırmıss :P

morhipodan aldıklarınızı boynerden de iade edebiliyorsunuuzz ben bi kere öyle yapmsıtmmm

--- Alıntı sonu ---
boyner yok ki

--- Alıntı sonu ---

yani varsa dye dedmmm:))))

J3askan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino çatal hangi kampanya tictoc koduylamı varmı alınabilecek kargo bedavalı ürün

--- Alıntı sonu ---
üstüne 6.5 lira verdiydim ama çatallar çok ince çıktı şansımı denedim :)

J3askan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoyner bunu yapmamalıydı,mağdur olanların şikayetvara yazmasında fayda var.

--- Alıntı sonu ---
çok mağdurum kadir abi ama işte paraları bari düzgün yatırsalar :)

sevdammm:
bitek boynerde değil ykm mağazalarındada iade edebilirsiniz ve anında çekiniz  ister o anda ykmde kullanın isterseniz aynı anda sistem sizin hesabınızada tanımlıyor
ben gelen geçmiş zaman 2 ay yaklaşık oluyor hemde kozmetik ürünü az sinirlendim iade kozmetikte almıyorlardı müdür alın diye talimat verdi hemen çekim kesildi adıma ürün bedeli, morhipo hesabıma bakıncada hesabımdada aynı çeki gördüm.

bu arada tatlı kaşıklarına bayıldım acaba matrixte bükülenlerdenmiki o? :)

ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintatlı kaşığımla dalga geçtirmem arkadaşlar litfen ama :D

--- Alıntı sonu ---

kendini kaşık olduguna inandırmıss :P

morhipodan aldıklarınızı boynerden de iade edebiliyorsunuuzz ben bi kere öyle yapmsıtmmm

--- Alıntı sonu ---
boyner yok ki

--- Alıntı sonu ---

sen bana onu kargola ben iade ederim boynerden :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git