0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende mudo kart kazandım sonunda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende mudo kart kazandım sonunda indirim kartı felanmı o ne işe yarıyoki hediye diye dağıtıyolar
arkadaslar magnumların kampanyalı olduklarını nerden anlıcaz ben bugun baktım magnumun arkasında 10.000 tl mi ne yazıyodu sms yolla felan kampanyalı o mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar magnumların kampanyalı olduklarını nerden anlıcaz ben bugun baktım magnumun arkasında 10.000 tl mi ne yazıyodu sms yolla felan kampanyalı o mu?bende ondan aldım, girdim şifresini hatalı dedi, eski kampanyanın şifresi olduğu için kabul etmiyo sanırımm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar magnumların kampanyalı olduklarını nerden anlıcaz ben bugun baktım magnumun arkasında 10.000 tl mi ne yazıyodu sms yolla felan kampanyalı o mu?bende ondan aldım, girdim şifresini hatalı dedi, eski kampanyanın şifresi olduğu için kabul etmiyo sanırımm peki yeni kampanyanın paketleri nasıl tarif edinde bizde kazanalım